Kundeservice

Hos Jakodan.dk lægger vi vægt på god kundeservice. Det betyder meget for os at dine bestilling lever op til dine forventninger.

Vi ved at når du bestiller, er det fordi du skal bruge dine varer. Derfor lover vi at sende varen samme dag eller at give dig hurtig besked, hvis det mod forventning ikke kan lade sig gøre.

Jakodan

Vi pakker hele dagen, så ordrer bestilt i webshoppen afsendes oftest også samme dag, ved bestilling af paller inden kl. 12.00 og pakker inden kl. 14.00 - men det ligger os meget på sinde, at vi ikke kommer til at love mere, end vi kan holde og derfor har vi valgt at sætte et tidspunkt på, så vi er helt sikre på vi kan overholde leveringen, også på travle dage.

Her kan du bestille, hvad du skal bruge | ... også små mængder


Vi har selv prøvet hvordan det er, at være en lille virksomhed som blot skal bruge en mindre mængde, og bestiller hos en stor virksomhed. Ofte bliver man pålagt store fragtregninger, håndteringsgebyrer, miljøgebyrer, m.m.

Derfor kan du hos Jakodan bestille små mængder, og vi fakturerer dig kun den reelle fragt. Webshoppen beregner selv fragten ud fra, hvad varerne vejer/fylder.

Ved køb over 1500,00 kr. ekskl. moms afsender vi fragtfrit. Det eneste gebyr du skal betale er 25,00 kr., hvis du som virksomhed ønsker at få kredit fremfor at betale online. Den samlede pris fremgår altid af varekurven.

Jakodan

Gennemskuelige priser

What you see, is what you get.. Når du køber bæreposer hos på Jakodan.dk er miljøafgiften allerede lagt ind i prisen, så der kommer ingen ubehagelige overraskelser, når du modtager din faktura.

På fakturaen vil miljøafgiften fremgå på en linie for sig. I varekurven vises prisen inkl. moms og fragt og du bliver ikke pålagt yderligere gebyrer eller højere priser.

Har du brug for hjælp?

Jakodan

Kia | Kundeservice

Gavepapirs-Guru
+ 45 76 30 81 94
Jakodan

Berit | Kunderservice

Indpaknings-Orakel
+ 45 76 30 81 91
Jakodan

Jane | Kundeservice

Pakke-Profet
+ 45 76 30 81 96
Jakodan

Nina | Kundeservice

Emballage-Excentriker
+ 45 76 30 81 90