Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

 • Kredit på emballage14 dages kredit
  vælg "kredit" når du går til kassen
 • Hurtig levering af al emballageHurtig levering
  Lagervarer afsendes samme dag 
 • Gratis levering af emballageGratis levering
  Ved køb over 1.500,- ex. moms 
 • Anbefalinger af JakodanTrustpilot
  Over 2000 anmeldelser 

Fortrolighedspolitik

Hvilke oplysninger skal vi bruge fra dig

 

Når du bestiller hos Jakodan.dk bliver du bedt om at indtaste evt. firmanavn, navn på personen der bestiller, adresse, telefonnummer, mailadresse m.m. Disse oplysninger bruges internt hos os, til at lave din faktura, ordrebekræftelse m.m. Du får kun nyhedsmails, hvis du selv har ønsket det, og vi ringer kun til dig, hvis vi har spørgsmål til ordren, hvis fakturaen ikke bliver betalt til tiden og lign.


Vi videregiver din leveringsadresse og telefonnummer til fragtmanden, så han har mulighed for at ringe til dig, hvis han f.eks. ikke kan finde adressen eller hvis han har forsøgt at levere og der ikke var nogen hjemme. Fragtmanden videregiver ikke dine oplysninger og de gemmer ikke oplysningerne efter levering har fundet sted. Dog gemmer de kvittering for modtagelsen.

 

Første gang du handler hos os, vil du få en email fra Trustpilot, hvor du har mulighed for at vurdere dit køb. Vi bruger trustpilot til at sikre os, at du er tilfreds med dit køb samt til at fortage evt. ændringer, hvis du ikke har været tilfreds. Kundeservice er en vigtig del af vores image og vi ønsker at gøre din oplevelse af købet så god som muligt.

 

Ønsker du ikke at vurdere os på trustpilot, kan du blot slette mailen.

 

Trustpilot gemmer kun din mailadresse og ordrenummer og får ingen oplysninger om dit navn, adresse, hvad du har købt osv.
Mailadressen bliver gemt for at sikre, at du ikke får en mail, næste gang/hver gang du bestiller hos os.

 

Hvorfor kan du vælge at indtaste et password / oprette en konto

 

Når du bestiller på hjemmesiden, kan du vælge at fortage en engangsbestilling og blot udfylde felterne med adresse osv.
Du kan også vælge at sætte flueben i "opret konto til senere brug", så vil dine oplysninger blive gemt på hjemmesiden.

 

Hvis du har oprettet en konto til senere brug, kan du, næste gang du bestiller, bruge din emailadresse til at logge ind på siden, sammen med det password du selv har valgt.
Dit password er personligt og må ikke videregives til andre.

 

Når du efterfølgende vil bestille varer hos os, skal du logge på med din emailadresse og password, hvis du har oprettet en konto.
I webshoppen kan du finde kopier af tidligere faktura (2 år tilbage), trackingnumre og information på de varer vi har afsendt til dig.

Under "nem genbestilling" kan du se, hvilke varer du tidligere har bestilt og hurtigt lægge dem i kurven, hvis du skal genbestille.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.