Persondatapolitik

Personlige data vil sige oplysninger som kan bruges til at identificere en person. Dette kan blandt andet være fornavn, efternavn, privatadresse, e-mail-adresse, alder, køn og lignende kontaktoplysninger.


På denne side kan du læse hvilke oplysninger Jakodan A/S gemmer omkring dig samt hvem vores samarbejdspartnere er.

Hvilke oplysninger gemmer vi?

For at kunne lave en faktura og levering til dig, gemmer vi følgende oplysninger; Fornavn, efternavn, adresse, evt. leveringsadresse, mailadresse og telefonnummer. Vi gemmer yderligere oplysninger omkring, hvor vidt du ønsker at være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Oplysninger omkring hvilke varer du har købt, hvordan du har betalt (online/kredit) samt faktura gemmes i min. 5 år ifølge regnskabsloven, så vi har dokumentation for købet til Skat.

E-mails du har sendt til Jakodan og som Jakodan har sendt til dig gemmes min. 1 år, maks. 3 år. Dette gøres så vi kan gå tilbage og se eventuelle reklamationer, tilbud og lign.

Betaler du ikke din faktura til tiden gemmer vi yderligere aftaler omkring tilbagebetaling. Vi gemmer ikke oplysninger omkring dine private forhold, f.eks. hvorvidt du er arbejdsløs, religiøse forhold eller lign.

Dataansvarlig

Hvis du ønsker at få uddybet hvilke oplysninger vi gemmer om dig (indsigtsbegæring) eller at få slettet oplysninger, kan du kontakte vores dataansvarlige. Vi kan dog ikke slette oplysninger, som vi ifølge regnskabsloven er forpligtet til at opbevare.

Den dataansvarlige hos Jakodan A/S er;
Nina Katrine Jørgensen, Indehaver
Direkte telefonnummer i tilfælde af spørgsmål: Tlf. 76 30 81 90

Hvem videregiver vi oplysningerne til (Jakodans samarbejdspartnere)

Jakodan A/S videregiver ikke oplysninger, med mindre det er nødvendigt for at bruge funktioner i vores computerprogrammer eller lign. Jakodan A/S har Databehandleraftaler med alle samarbejdspartnere som sikrer håndtering af data. Jakodan A/S fører intern fortegnelse over vores behandling af data, samt fortegnelse over hvilke tredieparts virksomheder som har adgang til data og hvornår disse har haft adgang, f.eks. hvis vi får support til vores edb-systemer udefra.

Interne afdelinger | Alle ansatte hos Jakodan har adgang til e-mails og regnskabssystem

Speditører | Din mail, telefonnummer, for- og efternavn samt leveringsadresse gives til fragtfirmaet som leverer din pakke/palle (GLS / Dachser). Fragtfirmaet gemmer kvittering for leverancen i min. 12 måneder. Fragtfirmaet kan evt. bruge din mailadresse og/eller telefonnummer til at kontakte dig omkring leverancen. Dette kan være i form af, at de sender dig en besked, når pakken er klar til afhentning i en pakkeshop. De kan også ringe til dig, hvis du ikke var hjemme, da chaufføren ankom til din adresse, for at aftale nyt leveringstidspunkt.

Consignor A/S | Vi bruger programmet Consignor til at håndtere vores fragtbreve samt formidling til og fra ovennævnte fragtfirmaer. Consignor A/S supportafdeling har adgang til samme oplysninger som speditørerne, i tilfælde af nedbrud på programmet, opdatering eller lign.

ERPgruppen A/S | I tilfælde af ændringer, programmering, nedbrud eller lign. bruger vi ERPgruppen A/S til hjælp med vores regnskabsprogram. Når vi har brug for hjælp til regnskabsprogrammet får ERPgruppens ansatte adgang hertil ved hjælp af programmet Team Viewer.

Datagården A/S | I tilfælde af problemer med vores computere, interne server, printer samt de computerprogrammer vi bruger ud over regnskabsprogrammet, får vi hjælp fra Datagården A/S. I nogle tilfælde er deres ansatte fysisk på vores adresse, er det et mindre problem, logges de på vores netværk via fjernsupport (Teamviewer).

Trustpilot | Din mailadresse sendes til Trustpilot med henblik på at sende dig en e-mail efter købet, hvori vi spørger, om du ønsker at anmelde os på Trustpilot.

Improving Aps | Improving Aps er vores webbureau, som hjælper os med opsætning af hjemmesiden, programmering samt løsning af evt. problemer. Vi har et tæt samarbejde med Improving og de har adgang til alle informationer som er gemt på hjemmesiden, men ingen adgang til vores regnskabsprogrammer eller lign.

Powerhosting A/S | Vores servere hvor hjemmesiden og alle oplysninger på hjemmesiden er gemt er hostet af Powerhosting A/S. Vi har en dedikeret server, hvor kun vores oplysninger ligger på, men Powerhostings ansatte har adgang til serveren i tilfælde af flytning, opdatering, nedbrud og lign.

Ubivox Aps | Vores nyhedsmails udsendes af Ubivox Aps. Ubivox Aps gemmer oplysninger omkring din mailadresse, dit navn, hvornår du har tilmeldt dig vores nyhedsmail samt fra hvilken IP-adresse du har tilmeldt dig. Dette sker for at kunne dokumentere, at det er dig der har ønsket at tilmelde dig nyhedsmailen og at vi ikke har udsat dig for spam.

QuickPay | Hvis du vælger at betale online med kort via vores hjemmeside, behandles kortoplysningerne via QuickPay. Vi kan tilgå QuickPay og have adgang til dit ordrenummer, beløb, navn, adresse, betalings-ID, samt hvilken type kort du har brugt, da du bestilt (f.eks. MasterCard/dankort). Ansatte hos Jakodan A/S kan ikke se dit kortnummer, kode eller lign. oplysninger og har derfor ikke mulighed for at hæve mere fra dit kort, end du selv godkendte da du bestilte. Vi kan dog hæve eller annullere betalinger du har foretaget på hjemmesiden.

Officient A/S | Hvis du vælger at betale via EAN-fakturering fremfor at betale online eller købe på almindelig kredit, bliver din faktura behandlet af Officient A/S. De har derfor adgang til alle oplysninger som findes på din faktura, her under ordrenummer, beløb, adresse, firmanavn, kontaktpersons for- og efternavn samt hvilke varer du har købt.

Google | For at forbedre vores hjemmeside bruger vi Google analytics. I Google analytics gemmes statistikker i opsummeret form omkring f.eks. hvor mange der har besøgt vores hjemmeside, deres lokation, hvor mange/hvilke varer du har købt, hvilke sider på hjemmesiden der har flest besøgende og lign. Google Analytics har adgang til din IP-adresse.

Zendesk | Vores chatfunktion på hjemmesiden gemmer oplysninger omkring, hvilke sider du har besøgt på vores hjemmeside, samt det du evt. har skrevet i chatten. Vi gemmer disse oplysninger for bedre at kunne hjælpe dig med at få svar på evt. spørgsmål du måtte stille. Ud fra chatfunktionen kan vi se, hvilken by du befinder dig i og hvilken enhed du bruger (f.eks. en mobiltelefon eller en Mac computer). Vi kan ikke se yderligere oplysninger omkring dig, hvem du er, din adresse eller lign.

Layline | Layline hjælper os med vores markedsføring på nettet samt udvikling af markedsføringsstrategier. Layline har adgang til vores Google analytics konto, Google adwords, facebook manager samt back end på vores hjemmeside.

Concept Interest | Vores søgemaskine optimering varetages af Concept Interest. De har adgang til vores Google analytics samt Google adwords konto.

Microsoft Azure | For at sikre, at vi ikke pludselig mister alle oplysninger i tilfælde af indbrud, brand eller lign. bruger vi Azure. Der foretages daglig backup af vores server, som indeholder vores mailsystem samt regnskabsprogram.

Facebook | Vi bruger re-marketing annoncering via facebook ved hjælp af din mailadresse. Dette vil sige, at vi viser en reklame på facebook ca. 2 uger samt 4 måneder efter dit besøg på vores hjemmeside. Yderligere laver vi indimellem annonceringer på facebook. Her vælger vi via facebook manager, hvilken målgruppe annoncen skal ramme.

Instagram | Vi laver ind imellem annonceringer på Instagram via facebook manager. Her vælger vi via facebook manager, hvilken målgruppe annoncen skal ramme.

Intrum A/S | I tilfælde af du ikke betaler din faktura til tiden eller din butik lukker, sender vi dig en betalingspåmindelse samt rykkere. Vi forsøger også at ringe til dig på det telefonnummer, du har oplyst ved bestilling. Er telefonnummeret forkert, forsøger vi at finde det rigtige telefonnummer vha. Google søgning eller Krak.dk. Hvis vi ikke hører fra dig eller du ikke overholder evt. aftaler omkring betaling, indsender vi din faktura indeholdende beløb, fornavn, efternavn, firmanavn, adresse, evt. leveringsadresse samt ordrenummer til Intrum A/S. Intrum A/S er et inkassofirma som har adgang adresseregistre med mere, men ingen af Jakodan A/S ansatte har adgang til disse oplysninger.

Producenter | Hvis du ønsker at få påtrykt emballage med f.eks. dit logo eller din adresse gives oplysningerne til den leverandør, som skal trykke opgaven for os. I nogle tilfælde sendes varerne efter tryk direkte til din adresse, fremfor at sendes til Jakodan A/S først, og i så fald udleverer Jakodan A/S dit firmanavn, kontaktpersons for- og efternavn samt leveringsadresse til producenten.