VIDEOGUIDES


Er du i tvivl om, hvilken emballage du skal vælge? Med vores videoguides viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt pakker dine produkter i en emballage, der passer til. 

Jakodan
QUATTROPAC - Aflange kasser til forsendelse

Bunden slår ud af sig selv - Alt du skal gøre er at åbne kassen, lægge plakaten i, hive strimlen af og så er den lukket! Hurtigere kan det ikke gøres! Ingen løse låg, kassen triller ikke og du får en professionel forsendelses løsning, der er bedre for både din plakat og din pengepung!

Plakaten er nem at få ud for modtageren, da der er luft mellem plakat og pap - Plakaten kommer frem i samme tilstand som den blev sendt.
Jakodan
PACKFIX - Papkasse med selvklæbende lukning og nem åbning

Kasser i bølgepap af høj kvalitet. Leveres sammenfoldet - fylder ikke meget på lageret. Bunden slår automatisk op, når du åbner kassen.

Der er skæremærker/foldemærker i siden, så du nemt kan varierer kassens højde. Med selvklæbende lukning - ingen brug for tape. Afrivnings perforering, så kassen er nem at åbne.
Jakodan
MULTIWELL - Bogomslag

Papomslag i bølgepap til forsendelse af bøger, æsker, cd'er, spil m.m.

Med selvklæbende lukning - Ingen brug for tape. Med bukket kant, for ekstra beskyttelse i hjørnerne. Afrivnings perforation, så omslaget er nemt at åbne. Variabel højde, så samme omslag passer til 1 eller flere styk.
Jakodan
SUPRAWELL - Papkuvert til forsendelse af bøger, kataloger, print, posters m.m.

Kuvert af stift bølgepap til forsendelse af bøger, cd'er, hæfter, fotos og andet som ikke må blive bøjet under forsendelse.

Med selvklæbende lukning - ingen brug for tape. Med bukkefalsning så man kan sende varer med op til 25 mm højde. Afrivnings perforation, så den er nem at åbne.
Jakodan
TOPPAC - Kartonkuverter til forsendelse af foto og print

Kuvert af kraftig karton til forsendelse af bøger, cd'er, hæfter, fotos og andet som ikke kan sendes i almindelig kuvert.

Med selvklæbende lukning - ingen brug for tape. Med bukkefalsning så man kan sende varer med op til 25 mm højde. Afrivnings perforation, så den er nem at åbne.
Vil du se mere? Besøg vores YouTube-kanal for flere guides og inspirationsvideoer.