Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0Da Jakodan i 2002 så dagens lys, var det ud fra en ide om at sælge ”noget,” som folk brugte meget og uden egen produktion.

 

Ideen til virksomheden opstod hos Jakob Schmidt og hans far.

Et år efter kom også Jakobs hustru Nina med - og Nina og Jakob er i dag stadig indehaverne i virksomheden.

 

For at finde ud af hvad det ”noget,” de gerne ville sælge var, tog de rundt på messer i Europa, hvor de bl.a. fik kontakt til den fabrik, de også i dag får boblekuverter fra. Der blev lejet et lokale og købt et stort parti boblekuverter, og så begyndte de at rejse Danmark tyndt for at sælge. Det viste sig dog ret hurtigt at være en alt for langsommelig proces med meget lille udbytte, så virksomhed gik online. Og det gav pote.

 

En særlig kombination

Med prislister på hjemmesiden begyndte henvendelserne at vælte ind, og hjemmesiden fik en webshop tilknyttet. Efterspørgslen fra kunderne steg - også på varer som den lille virksomhed ikke havde på hylderne. Derfor blev sortimentet udvidet til bl.a. papkasser og bogomslag og virksomheden voksede støt og roligt. I dag fører Jakodan alt inden for postforsendelse og gaveindpakning.

”Netop muligheden for at købe begge dele samme sted adskiller os væsentligt fra vores konkurrenter, da de ofte kun giver mulighed for at købe en af delene,” forklarer Nina Jørgensen, indehaver.

 

Øje for små virksomheder

Hos mange store virksomheder er det ofte sådan, at hvis du bare skal bruge et bundt papkasser, tilskrives der gebyrer og fragtomkostninger i et sådant omfang, så det let kan komme til at koste 3-4 gange så meget som selve kasserne.

”Vi har selv prøvet, da vi var en lille virksomhed, at det var svært at komme ind hos de store. Derfor ligger det os meget på sinde, at vi kan tilbyde mindre mængder i et prisniveau, hvor alle kan være med. De små nystartede virksomheder vi får ind, bliver jo også store en dag,” påpeger Nina Jørgensen.

Og hos Jakodan er du som kunde altid sikker på et hurtigt svar på mail og en hurtig ordreekspedition. For som Nina Jørgensen siger: ”Vi lever af at levere god kundeservice. Folk bestiller jo, fordi de mangler varen.”

 

Hjemmeside med høj brugervenlighed

Jakodans hjemmeside er struktureret sådan, at du altid kan få gratis vareprøver og dermed har mulighed for at se og føle kvaliteten, før du bestiller. På den måde er du også sikker på at vælge de helt rigtige størrelse og farver fra start.

 ”Det giver sikkerhed for vores kunder, og for os betyder det, at vi stort set aldrig har retur-varer,” siger Nina Jørgensen.

Samtidig er webshoppen opbygget overskueligt og brugervenligt. Når du f.eks. klikker ind under gaveindpakning, kan du eksempelvis søge på farve, papirskvalitet og design. Og under emballage kan du bl.a. søge på papkassens størrelse eller vælge, at du kun vil se bestemte typer.

 

 

Ønsker du at læse mere om en vare, har du mulighed for at klikke ind på uddybende detaljer og samtidig se Jakodans forslag til relaterede varer. Det kan være en god inspiration, hvis du f.eks. kigger på gavepapir og har svært ved at finde et matchende bånd.

 

Ganske enkelt

Selv om der er langt fra det lille lejede lokale for ti år siden, så har Jakodan i gennem alle årene stædigt holdt fast i deres kerneværdier om høj service, fokus på kundernes behov og kvalitet.

Og hvor virksomheden har sit navn fra? Det er såmen ganske enkelt: Jakodan = Jakob Danmark

 

Kom godt fra start

Den første gang du køber noget som kunde hos Jakodan, kan du vælge at lave et log-in. Det giver dig efterfølgende en masse smarte muligheder:

-          Du kan via hjemmesiden se dine gamle faktura to år tilbage

-          Du kan følge din pakke og se om den er afsendt og finde trackingnumre, hvis du skal spore pakken hos fragtmanden.

-          Under ”nem genbestilling” kan du finde de varer, du tidligere har bestilt i webshoppen. Så slipper du for at gå og huske på, hvilken størrelse eller farve du plejer at bruge.

-          Under "vareprøver" kan du se hvilke varer du tidligere har bestilt prøve af

 

Jakodan

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms