Returnering af emballage | Læs hvordan her

Har du fortrudt dit køb? Så tager vi gerne varerne retur! Læs nedenfor hvor længe du kan returnere og hvordan du skal gøre det. I mange webshops til private forbruger giver man gratis returfragt og det kan vi desværre ikke tilbyde hos Jakodan. Årsagen er at vores varer er meget fragttunge, f.eks. giver vi oftest i mellem 250-350 kr. ekskl. moms for at sende en palle til dig, men vi opkræver kun 59,00 kr. ekskl. moms i fragt - og sender ofte fragtfrit, hvis din ordre overstiger fragtgrænsen. Når en palle skal hentes hos en kunde, er der derfor desværre ikke plads til at tilbyde gratis afhentning.

Hvis du ikke selv har et fast fragtfirma du bruger, kan vi dog sagtens hjælpe dig med at få varerne afhentet af vores fragtmand, uanset om det er paller eller pakker. Og har vi sendt forkerte varer ved en fejl eller er du ikke tilfreds med varen - Så er det naturligvis os der betaler fragten!

Skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst og billigst for dig - Så hjælper vi meget gerne med at finde den hurtigste, nemmeste og mest økonomiske returneringsmetode.

Returnering af emballage | Læs hvordan her

Returpolitik
 

Hvor længe kan du returnere dit køb?

Du kan returnere dit køb op til 14 dage efter dit køb. Er der gået længere tid end dette, er du dog velkommen til at kontakte os - Vi vil gerne vurdere om vi i den enkelte sag, kan tage varerne retur efter længere tid, alt efter varens holdbarhedsdato.

Hvis Jakodan.dk har sendt en anden varer, end du har bestilt

Skal du naturligvis ikke betale fragten ved returnering!

Ring eller skriv til os, så får vi fragtmanden til at afhente varerne.

Det sker heldigvis sjældent, men hvis det sker, retter vi selvfølgelig fejlen uden ekstra omkostninger for dig.


Hvis du selv er kommet til at bestille forkert eller har fortrudt dit køb

Skal du selv betale fragten, når du returnerer til os. Det er meget vigtigt, at du vedlægger noget, så vi kan se, hvem varerne er fra. Du kan f.eks. vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse, faktura eller noget andet med dit navn og telefonnummer. Send os en mail eller ring før du returnerer, så sørger vi for at oprette returneringen i vores system med det samme. Så du får betalingen retur 1-3 hverdage efter vi har modtaget varerne. 

HUSK

Det er din opgave at sørge for, at varerne er forsvarligt emballeret, når du returnerer.

Vi kan kun kreditere beløb for varer, som ser pæne nok ud til, at vi kan sælge dem til andre kunder. Hvis du f.eks. skal sende en rulle gavepapir til os, skal rullen være indpakket nok til at beskytte under transport. Du kan f.eks. genbruge den kasse og det kassefyld, vi sendte rullen til dig i. Hvis varen ikke er indpakket bliver den mast, ridset og skrammet og vi vil ikke sælge varen til andre kunder, hvis den ser slidt ud eller er ødelagt.

Modtager vi varer som ikke er ordentligt emballeret, og vi derfor ikke kan kreditere, skal du selv betale for fragten, hvis du ønsker varen retur. Hvis du er i tvivl om emballeringen af en vare, du skal sende retur, er du velkommen til at ringe til os.

Vedlæg gerne en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse, når du returnerer

Eller sørg for at dit firmanavn fremgår af forsendelsen. Så kan vores lager hurtigt finde dig i systemet og lave dig en kreditnota.

Returneringen skal ske på vores adresse - ikke i pakkeshop.

Jakodan A/S

Essen 31

6000 Kolding

Vi afhenter ikke returpakker i pakkeshops. Pakken skal returneres på vores adresse.

Du bestemmer selv hvilket fragtfirma, du vil sende pakken retur med.Tilbagebetaling af returvarer

Vi laver en kreditnota til dig samme dag, som vi modtager varerne retur.

Hvis du har betalt med kort, tilbagefører vi beløbet indenfor 3 hverdage.

Hvis du ønsker beløbet overført til en anden konto, skal du gøre os opmærksom på dette, når du returnerer.