Bestil inden kl. 12.00, så sender vi samme dag (man-fre)

28-11-2023

SS24 Soiree

Soiree er navnet på sæsonens mest luksuriøse kollektion af gavepapir. Soiree betyder aftenselskab eller gallafest og udspringer af det gammel franske ord ”Soir”. Kollektionen er nøje sammensat til dig, der ønsker en smuk og luksuriøs gaveindpakning.
SS24 Soiree

Bliv husket og talt om!
En smukt indpakket gave gør indtryk, bliver talt om og husket. Gør din gave til GAVEN! Den som både gavemodtager, gavegiver og andre gæster taler om. "Ej, hvor er den gave fra? Den er virkelig flot." Nogle gange er det en sticker, et vedhæng eller en tørret blomst, der gør gaveindpakningen next level, andre gange er det slet ikke nødvendigt med ekstra pynt. Det helt rigtige gavepapir med det helt rigtige bånd bundet på den helt rigtige måde kan "do all the talking".

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Make it shine
Kombinationen er det kraftige, ensfarvede blanke gavepapir og glat skinnende bånd af silke skaber et eksklusivt udtryk. Vælger du silkebånd i en matchende farve får du et stilet, roligt og harmonisk udtryk. Vælger du silkebånd i en kontrastfarve, får du et eksklusivt udtryk med lidt mere kant. Til dem der foretrækker et mere subtilt udtryk, er der både gavepapir med fine små prikker, smalle striber og det smukke Isabella og Mille gavepapir. Isabella gavepapiret er en lys fersken farvet nuance med små vifter af metallisk guld og Mille gavepapiret er kobberrødt med et fint hvidt plantemotiv.