15-3-2022
SPONSORAT: Mødrehjælpen
Da Mødrehjælpens butik henvendte sig til Jakodan A/S og spurgte, om de kunne få en god pris på forskellig emballage til pakning af perleplader m.m., valgte vi straks at donere emballagen, for at støtte det gode formål. Mødrehjælpen havde brug for lynlåsposer i forskellige størrelser samt manillamærker og vokset snor til mærkning af poserne.
SPONSORAT: Mødrehjælpen
Mødrehjælpen er en organisation, som arbejder for at rådgive og støtte børnefamilier og gravide, som står i svære situationer. I Mødrehjælpens butik i Kolding har de hvert år et hold af frivillige som pakker perleplade-kits. Perlepladerne kan afhentes af børn i butikken og bruges til at lave finurlige nissehue designs. Efterfølgende kåres de 3 flotteste design blandt børnene – Og et hold bestående af ca. 70 frivillige hjælpere strikker her efter rigtige nissehuer ud fra børnenes perleplade-motiver. Nissehuerne sælges efterfølgende i butikken og pengene bruges til at Mødrehjælpen kan lave aktiviteter for sårbare børnefamilier i Kolding.
Vi støtter lokalt

Hos Jakodan A/S vælger vi ofte at støtte lokalt, samt formål som vedrører børn, så dette projekt var en oplagt mulighed for, at vi kunne bidrage til det gode sociale formål.


De mange perleplader vil bringe stor glæde hos de børn, som får en sjov aktivitet ud af perlerne - Og overskuddet fra salget er med til at hjælpe børn som mistrives.


Du kan læse mere om Mødrehjælpen her.

Vi støtter lokalt

Shop lignende produkter