08:57 1-8-2019
Papkasser med logotryk
De fleste som starter webshop har et ønske om, at deres emballage skal repræsentere produktet og webshoppen pænt og professionelt. En papkasse med tryk er en rigtig flot og professionel løsning og giver kunden et godt indtryk af din butik, samtidig med at de er mere positivt indstillet når de åbner papkassen og dermed er der også større sandsynlighed for at de ikke bytter varen samt at de har lyst til at handle hos dig igen.
Jakodan

Emballage papkasser med tryk kan dog være en dyr fornøjelse, for dig der er i opstartsfasen og måske ikke lige har regnet med at skulle bruge det meste af dit budget på kasser.


Kliché til papkasser | Hvad er en kliche

Første gang man køber papkasser med tryk skal man betale for klichéen, dvs. de trykplader som sidder i maskinen og trykker dit logo på. Du kan læse mere om klichéer her i bloggen. Jo flere farver trykket har, jo dyrere bliver klichéen. Nogle farver, f.eks. en sort bundfarve, kan man sagtens trykke på brun bølgepap – andre farver f.eks. pink bliver pænest, hvis de trykkes på hvidt pap. Hvidt pap er dog dyrere end brunt, da det er behandlet for at få den hvide farve. Prisen for en kliché ligger typisk på min. 2000 kr.


Standseform til papkasser | Hvad er en standseform 

Hvis du ønsker at papkassen skal kunne foldes som en æske i et specielt mål, skal du også første gang du køber, betale for den form som skærer formen ud af bølgepappet. Prisen for denne form kommer an på mange ting, hvor stor skal kassen være og hvilken maskine skal den laves på, men det ligger typisk på min. 3-8000 kr.


Se vores udvalg af logoæsker med tryk her.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Hvad koster selve papkassen så?
Ud over det skal du selvfølgelig betale for selve kassen og jo mindre antal kasser du skal bruge, jo dyrere bliver de. Det skyldes, at der i prisen er indregnet den arbejdstid det tager at lave kassen og det tager lige lang tid at indstille maskinerne i produktionen, om du køber mange eller få kasser.

Hvis du vælger at budgettere med kasser med logotryk skal du være sikker på, at størrelsen matcher det du skal sende. Når man først har lavet kliché og standseform kan man ikke lave dem om, så hvis du senere finder ud af, at kassen skal have en anden størrelse, bliver man nød til at betale for en ny form og kliché.

Alternativ til papkasser med logo 
Når valget falder på emballage med tryk er vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige pris.

Er budgettet ikke til det endnu, eller vil du lige se tiden an før du beslutter dig, har vi rigtigt mange flotte standard emballager du kan starte ud med. Vi har f.eks. sorte æsker og pink kasser i vores sortiment, hvor du kan nøjes med at købe 25 styk til en start. 

Alternativet til papkasser med tryk kan også være logotape. Tape med tryk kan bruges på alle kassestørrelser og du kan nøjes med at købe 36 ruller til en start. Og her er opstartsudgifterne væsentligt mindre.

Standard emballager og logotape