Bestil inden kl. 12.00, så sender vi samme dag (man-fre). 
2-10-2019

Papirsposer med tryk

Overvejer du at få papirsposer med tryk til din virksomhed? Bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, inden du bestiller.
Papirsposer med tryk

Når du skal købe poser med logo til din butik, skal du vælge, om du ønsker papirsposer eller plastikposer. Mange vælger papirsposer, fordi de har et andet udtryk end plastposer, alt efter hvilken hank de har og alt efter papirstype kan de passe flot til både gårdbutikker, øko-venlige butikker, eksklusive tøjbutikker m.m.


Papirsposer med tryk | Hvad skal vi vide

For at vi kan beregne en pris på tryk på papirsposer, skal vi først og fremmest vide, hvilken størrelse pose du kan tænke dig. Hvis du oftest sælger mindre varer kan det være en fordel at vælge en pose som er mindre end 5 liter, da disse ikke er afgiftspligtige - Hvilket betyder at posen er billigere for dig at købe.

Hvis du er i tvivl om, hvilken pose som passer bedst til dig - Så skal du endelig benytte dig af vores tilbud om at sende gratis vareprøver. Du kan sagtens få prøver af flere størrelser og typer, så du føler dig helt sikker, før du bestiller papirsposer med tryk til din butik.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Papirsposer med tryk | Hvilken papirstype
Vi kan trykke på poserne i brunt eller hvidt papir - og alt efter hvor tunge varer du skal pakke i dem, kan du vælge mellem forskellige papirstykkelser. Brunt papir er en smule billigere end hvidt papir og også mere vådfast.

Papirsposer med tryk | Hvilken type hank
Vi kan både lave papirposer med flade hanke og papirsposer med snoede hanke. Ved de flade hanke kan vi lave ned til 3000 poser pr., størrelse, med snoet hank kan vi lave 5000-10.000 poser pr. størrelse. Vi kan også lave papirsposer uden hank ,ed eget tryk og så er du helt fri for at betale poseafgift!

Papirsposer med tryk | Hvor mange farver tryk
Prisen kommer også an på, hvor mange farver der skal trykkes på posen - og om det blot er f.eks. et sort logo tryk - eller om der skal trykkes en anden baggrundsfarve, så posen bliver feks. pink med sort logotryk.

Papirsposer med tryk | Hvis det er for dyrt?
Hvis du er i tvivl om, hvor store poser du skal vælge eller hvis du ikke skal bruges så mange papirsposer, kan du i vores webshop købe ned poser uden tryk eller med papirposer med motiv i mindre mængder.