Bestil inden kl. 12.00, så sender vi samme dag (man-fre). 
2-8-2022

XMAS 22 | On the sleigh

Siden 2018 har vi set en hel del til lilla og vi er slet ikke færdige med farven endnu. De lilla toner – fra dyb mørk til pastel lilla pryder både mode, møbler, interiør og gaveindpakning. I dette års julegaveindpakning får de lilla farver selskab af skinnede sølv, mat sort, lys grå og koksgrå.
XMAS 22 | On the sleigh

Julen er lilla
De fleste forbinder julen med rød og mørkegrøn - ikke lilla, som ellers også hører julen til. Lilla er nemlig den liturgiske farve for advent, som symboliserer forberedelsen til julefesten. Liturgiske farver er et udvalg af farver, som er knyttet til en helligdag i kirkeåret. Det er netop derfor, at præsten bærer lilla messehagel de fire søndage i advent og stadigvæk ofte bruger lilla lys og lilla bånd på adventskransen.

Lilla - hot and cold
Den lilla farve er både forbundet med noget helligt og majestætisk, men symboliserer også noget magisk og luksuriøst. Print og gavebånd i lys grå og sølv fungerer særlig godt sammen med de kolde nuancer af lilla og får gaveindpakningen til at fremstå endnu mere luksuriøs. De varme nuancer af lilla med stærke undertoner af rød og brun fungerer særlig godt sammen med guld og kobber. Se blot gaverne med guldbånd og det smukke "Leaves" og "Burgundy" gavepapir. De er lige til at varme sig på. 

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan

Pynt med musehaler
Det skinnede snoede satin i sort og rosa, som vi har brugt om nogle af gaverne, kaldes for musehaler. Snoren er tyk og fast i formen. Den er derfor meget nem at arbejde med - særligt når der skal bindes en sløjfe om en mindre pakke. Vi er også ret vilde med looket, når den vikles et par gange om en pakke eller når den bindes traditionelt om en større pakke oven på et bredt silkebånd.