Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

La Flamme Rouge: Kæmper for at nå målet

10-04-2017 06:45

La Flamme Rouge: Kæmper for at nå målet

Det kræver mod og hårdt arbejde at tage kampen op mod kræft.

 

Da cykelrytteren Brian Holm i 2003 fik konstateret kræft og gik igennem behandlingsforløbet, tænkte han på La flamme Rouge, den port som i cykelløb markerer, at nu er der kun en kilometer tilbage, så det er nu, man skal sætte slutspurten ind for at nå målet. Efter han blev rask, havde han et ønske om at gøre noget for andre kræftramte, og stiftede derfor organisationen,La Flamme Rouge.

 

Et godt produkt med en god sag

La flamme rouge er opdelt i to. En forening, som modtager og donerer penge til kræftramte og et anpartsselskab, som sælger cykeltøj til både private og erhvervskunder. Alle arbejder frivilligt.

”I starten sendte vi bare cykeltøjet af sted i de poser, som det kom i fra fabrikanten,” fortæller Frank Iversen, medhjælper i La Flamme Rouge, ”men da cykeltøjet er i en god kvalitet, ville vi også gerne have, at indpakningen udstrålede dette.”

Så La Flamme Rougefik en aftale i stand med Jakodan om forsendelsesposer til en meget favorabel pris. Både fabrikken, som producerer poserne og Jakodan sælger dem uden fortjeneste. Det vil sige, at La Flamme Rouge kun betaler for produktionsomkostningerne.

”Hver gang vi sender en pose ud, er det selvfølgelig penge, som går tabt fra overskuddet, da vi betaler for posen, men der er bare forskel på et få en eller anden tilfældig emballagepose og så de her,” siger Frank Iversen, ”poserne er i lækker kvalitet, og vi har vores logo trykt på dem, så kunderne kan se, at tøjet kommer fra La Flamme Rouge.”

 

Prominente ambassadører

Kunderne findes over hele verden, og med ambassadører som de verdenskendte cykelryttere  Sir Mark Cavendish og designeren Sir Poul Smith, der endvidere har designet en helt særlig trøje tilLa Flamme Rouge, så er der stor opmærksomhed om foreningen.

”Det øger salget, når så store navne bakker op, og det er en kæmpe fordel for os. Det giver jo flere penge at støtte med. Når du er så syg, så kan en enkelt god oplevelse betyde rigtig meget.” siger Frank Iversen.

Der arrangeres La Flamme Rouge aktiviteter forskellige steder i landet og desuden støtter de organisationen PACT, der har til formål at fremme idrætsaktiviteter for kræftramte.

”Vores kunder køber alt fra et enkelt par strømper til en hel ny garderobe. Og da vi har tøj til alle aldersgrupper spænder kundekredsen bredt. Nogle køber, fordi de gerne vil støtte en god sag og andre, for eksempel virksomheder, køber tøj til deres medarbejder og støtter deri gennem også den gode sag. Og det er det, som er essensen af det hele: Vores ønske er, at folk får et godt produkt og samtidig støtter en god sag,” slutter Frank Iversen

 

Du kan læse mere om La Flamme Rougepå: www.laflammerouge.dk

 

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms