16-8-2022

Holmegruppen

Holmegruppen gør en dyd ud af god service, høj kvalitet og hurtig levering til deres mange danske og udenlandske b2c og b2b kunder. Derfor har det stor betydning, hvordan produkterne sendes. For der skal være sammenhæng i tingene.
Holmegruppen

100.000 ordrer om året
8 webshops, 3000 varenumre og 11 medarbejdere. Der er sket meget siden 2009, hvor Thomas Holme Poulsen købte et lille parti hairextensions fra Kina til sin datter og solgte det, som datteren ikke skulle bruge på Trendsales. I dag sender Holmegruppen mere end 100.000 ordrer om året til danske og udenlandske kunder, der handler på betterskin.dk eller en af deres andre webshops - blandt andet fashiongirl.dk, lookfoxy.dk, lookperfekt.dk og novicare.dk. Holmegruppen er ejet af Thomas og hans bror Kristian Holme Hosbond Poulsen, men også søsteren Anne Holme Poulsen er en del af Holmegruppen. De har hver deres ansvarsområder, men hjælper til alle steder. Især Anne elsker at være over det hele og at kombinere det administrative arbejde ved skrivebordet med pluk og pak af ordre på lageret. Og det er der mange fordele i. Hun er tæt på medarbejderne og oplever med egne øjne (og hænder), hvad der fungerer eller ikke gør og skal optimeres, når det kommer til ordrehåndtering og lagerstyring. 


Kunde hos Jakodan siden 2011

Når kunderne modtager en pakke fra en af Holmegruppens forretninger, skal de have fornemmelsen af, at de har modtaget noget lækkert. At indpakningen er sober og korrekt og lever op til deres forventninger. Netop de kvaliteter finder Holmegruppen, ifølge Thomas, hos Jakodan. Her køber de alt fra standard papkasser, boblekuverter og postæsker til specialfarvet silkepapir og plukkasser. 

"Jakodan har et stort udvalg, som dækker vores behov og de er meget fleksible. Har vi specielle ønsker til noget, skaffer de det. Servicen er suveræn, leveringen lynhurtig. De er meget konkurrencedygtige på pris og kvaliteten er i top. Vi får altid positive tilbagemeldinger fra kunderne på forsendelserne, som altid er i god stand ved ankomsten. Så jeg er ikke i tvivl. Jakodan er klart de bedste på markedet."


Thomas Holme Poulsen, Holmegruppen

Jakodan
Jakodan
Jakodan