22-11-2022
Elou
Sig farvel til engangsprodukter og plastik til fordel for stilfulde, genanvendelige, low waste alternativer, der er produceret ansvarligt. Altid med udgangspunkt i etik, miljø og kvalitet. Med Elou har Carina Muriel skabt et go-to sted for miljøvenlige hverdagsprodukter. Elou praktiserer i bæredygtighedens navn "så lidt emballage som muligt". Flere produkter er helt uden primær emballage. Produkterne sendes i 100 % plastikfri emballage: FSC-certificeret emballage i genbrugspap, miljøvenligt kassefyld i genbrugspapir og pakketape af papir. Alt sammen fra Jakodan.
Elou

Bæredygtig ind til benet
Genanvendelige bagemåtter i silikone som alternativ til bagepapir. Genanvendelige madposer i silikone som alternativ til engangsplastikposer. Shampoo-, balsam- og sæbe som barer som alternativ til den flydende slags i plastikbeholdere. Dette er blot nogle af de produkter, som du finder i sortimentet hos Elou. Hvert eneste produkt er nøje udvalgt og undersøgt for at sikre social- og miljømæssig ansvarlighed, både når det gælder ingredienser, materialer og arbejdsmetoder. For et bæredygtigt materiale er ikke det samme som et bæredygtigt produkt. Det har også betydning, hvordan produktet fremstilles, distribueres, bruges og bortskaffes. 

100 % plastikfri forsendelse
Hos Jakodan fandt Elou emballage og indpakning, som opfyldte deres krav om 100 % plastikfri emballage og som produceres under hensyn til miljøet. FSC-certificeret emballage samt kassefyld og gavepapir lavet af 100 % genbrugspapir. FSC-certificeringen betyder, at træ og papir kommer fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. Udover den emballage og det kassefyld som købes gennem Jakodan, genbruger Elou også den emballage og det kassefyld, som Jakodan og andre leverandører sender varer til Elou i. Så alting får en længere livscyklus og genbruges, hvor det kan. På den måde går mindst muligt til spilde, hvilket netop er et af grundprincipperne hos Elou. 

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
"Jeg handler hos Jakodan flere gange i måneden, og det er altid en fornøjelse. Hurtig levering,
god service og faktisk aldrig noget at sætte en finger på. Derudover et godt udvalg af emballage
med et bæredygtigt fokus, hvilket for os betyder meget. 
Den varmeste anbefaling herfra."

- Carina Muriel, Indehaver, Elou

MILJØVENLIG EMBALLAGE