05:13 8-9-2021
KUNDECASE: Boutique Birkelund
Historien om keramik virksomheden, Boutique Birkelund, går tilbage til den anden side af atlanten. Her voksede den kreative sjæl, Kimberly Young op i Wisconsin i USA og tog sin uddannelse. Herefter flyttede hun til tropiske himmelstrøg, og bosatte sig på den smukke, caribiske ø, Skt. Thomas i 10 år - hvor hun blev forelsket i en dansk mand og flyttede til Danmark i 2011.
Jakodan

Be unique ...


Gennem årene har Kimberly eksperimenteret med kunsten at skabe unik keramik, og i dag står ét specifikt element frem som et gennemgående tema - polkaprikkerne. Med en lille flaske med glasur, prikker Kimberly de fine, ikoniske prikker på hver eneste keramik del, og skaber signaturen for sin rustikke og sofistikerede keramik kunst. 

Det personlige pakketape 

Da hun sidenhen fik idéen til, at få tryk på pakketape, blev resultatet naturligvis at overføre de visionære prikker til tape - så emballagen til keramikken tilmed syner med de fine polkaprikker. En gennemført detalje, der skaber helhed mellem produkt og emballage - som en fin rød tråd, der giver en stærk, professionel signalværdi. Det trykt tape bestod af PVC tape med 1 farvet positivt tryk - som med prikkerne fremstår enkelt og fint. 


“When I saw this tape, I knew I had to have it! The signature detail on all of my porcelain ceramics is polka dots and I knew that my boring, recycled boxes needed a bit of decoration, so I thought, perfect!! The ordering process was so easy and Jakodan was super helpful with my questions. The tape adds a charming detail to my branding and the Recycling stickers highlight the fact that I believe in helping reduce waste. Thanks so much Jakodan for the perfect product for my business!”


– Kimberly Young.


Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan

Boutique Birkelund blev oprettet i 2018, hvor forretningen blev den primære beskæftigelse for Kimberly, siden har hun deltaget i det kreative iværksætteri fællesskab “Formfabrikken”, og på design-markedspladser for kreative kunstnere som “Finders Keepers” og “Upcomers” - endvidere forhandles det smukke keramik i dag hos en lang række webshops og detail butikker.


I dag bor Kimberly på ejendommen Birkelund uden for Kolding, som hendes firma er opkaldt efter. I efteråret 2021 er planen, at flytte keramik studiet hjem til gården og drive iværksætteriet herfra. Kimberly stræber efter, at kunne bidrage med unik og inspirerende keramik til hverdagsbrug - som man kan nyde brugen af, velvidende at produkterne kan gå i opvaskemaskinen. Dermed mener hun, at det er vigtigt at man anvender håndlavet, og lokalt fremstillede produkter for, at fremme kunst og kultur i samfundet.

Det kan være, at du vil synes om ...