10:45 9-3-2021
HR Guide | Sådan sendes firmagaver
Savner du gaveideer til dine hjemsendte medarbejdere og kollegaer under corona? Og er du i tvivl om, hvordan de når sikkert frem? Her kan du finde inspiration til corona firmagaver med emballage i god og solid kvalitet, så gaven når sikkert frem til dine medarbejdere.
Jakodan
Hvorfor skal du sende en gave til dine medarbejder?
Hjemsendelse i længere tid kan skabe utryghed hos dine medarbejdere – Går det godt nok for firmaet? Samtidig giver det at arbejde hjemmefra en vis distance til firmaet, og derfor er det endnu vigtigere at pleje medarbejderne og værdsætte deres indsats. Du kan sætte pris på dine medarbejdere med en kærlig hilsen fra firmaet.

Har du travlt i din virksomhed og det blot er nogle ansatte som er hjemsendt grundet covid19, samtidigt med at alle fælles arrangementer som fredags rundstykker og sommerfester er aflyst, er en hilsen fra virksomheden også på sin plads! For at fastholde det gode sammenhold på arbejdspladsen, kan du lave en konkurrence, hvor de ansatte skal indsende foto af deres hjemmekontor – eller vedlæd et link i gaveæsken til en videohilsen fra hovedkontoret.

Husk at medsende et personligt, håndskrevet kort eller en fælles hilsen i din gave, så dine medarbejdere ved, at du savner dem!

Praktisk info | Hvad må en firmagave koste?
I 2020 måtte en medarbejder maksimalt modtage gaver til en værdi af 1200 kr. og her af måtte julegaven udgøre op til 900 kr. Derfor er en firmagave i prisklassen 200-300 kroner optimalt, så dine medarbejdere ikke skal beskattes af gaven. Det er heller ikke beløbet, men absolut tanken der tæller!
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Vis at du har gjort dig umage! Skab stemning med æsker i farver
Emballagen kan skabe den helt rette stemning og forventning til indholdet. Lyse pastelfarver som støvetblå og rosa giver et tiltrængt forårsstrejf og passer perfekt til at sende en festlig rosé-pakke eller en påske-chokolade pakke. De flotte, farverige æsker fås også i en aflang version, som matcher optimalt til at sende en buket tørrede blomster.

Sorte emballage fås i mange størrelser og er det optimale valg til at få vingaven til at se dyrere og mere eksklusiv ud. Brug brune postæsker til at sende lokale, økologiske varer og brug gerne træuld eller tang som fyld, for at skabe det naturlige look.

Støt lokalt
Når du har valgt hvilken type gaveæske du vil sende til dine medarbejdere, kan du med fordel søge på nettet og se, hvilke af dine lokale leverandører der har varer, som passer i din gaveæske. Tilføj øl fra dit lokale bryghus, delikatesser fra en nærliggende gårdbutik, eller vælg chokolade og stearinlys fra byens livsstilsbutikker – Eller et gavekort til takeaway fra en af byens restauranter. I denne tid må vi holde sammen og bakke op om vores virksomheder!

DE SMÅ DETALJER GØR FORSKELLEN

Hygge til hjemmekontoret
Med tanke for at pleje dine medarbejdere, som arbejdet hårdt fra hjemmekontoret – send en venlig hilsen med masser af hygge til dine medarbejdere. Anerkendelse og motivationsfaktor er nemmere med et klap på skulderen og et smil. Men anerkendelse er mindst ligeså vigtig for de medarbejdere som arbejder hjemme. Send en pakke med lækkerier, stearin lys, tørrede blomster og giv lidt hygge til hjemmekontoret.

SHOP LISTE: Her er pakket med postæske 60 i brun, tørret tang som kassefyld, lavendel silkepapir, cellofanposer, rosa gaveposer og etiket ”packed with love” i genbrugspapir.

Firmagaven som er et sikkert hit
Forkæl dine medarbejdere med en pakke med øl, sodavand, godter og snacks, det sikre hit der altid falder i god jord hos medarbejderne. Så er dit team klar til en fredagsskål og online hyggen er sikret. Denne firmagave kan opløfte enhver arbejdsdag og glæde dit stab!

SHOP LISTE: Anvend sorte postæske 70, som er god til forsendelse af flasker og snacks. Husk kassefyld – her er anvendt sort sizzlepak. Du kan også sende en lille pakke med slik i de små paprør Ø 10.
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Fejr firmaets succes
Corona har medført op- og nedture for mange forretninger i en tid, hvor intet kunne forudses og mange ting kom uventet. Har din forretning oplevet en positiv fremgang, og har du ikke fejret succesen endnu – så er det i dén grad tid til at poppe champagnen. Send en pakke med bobler, konfekture og måske en lille ekstra gave fra firmaet. Coronagaveidéen der er en sikker favorit for succesvirksomheder med medarbejdere der arbejder hjemmefra.

SHOP LISTE: Her er benyttet rosa postæske 50, naturfarvet brunt sizzlepak, cellofanposer og etiket ”packed with love” i grå – samt gaveindpakning med rosa kardusgavepapir og mint farvet ribbet silkebånd i 16 mm.

Påske gaven til hjemsendte kollegaer
Corona-påske-gaven må være en lækker farvet æske med naturligt træuld og MASSER af påskeæg og lækker påskechokolade. Pak chokoladen i fødevaregodkendte cellofanposer og wrap påskeøllen i ivory lysegult silkepapir med eksklusivt silkebånd i lysegrøn af genanvendte plast materiale.

SHOP LISTE: Anvend lyseblå postæske 50, træuld som kassefyld, cellofanposer med etiketter, silkepapir i ivory farve og gavebånd af flasker (9 mm.) i lysegrøn.
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Den sommerlige firmagave
Kan firmaet ikke samles til årets sommerfest, så send en sommerlig coronagave til dit stab – så årets midtvejsfest kan markeres som milepæl – og hvem siger man ikke kan holde en online fest og holde en skål på video møde? Her kan du sende en pakke med masser af sommer snacks, sommerdrik fra det lokale mosteri eller en øl fra det lokale bryghus. Mulighederne er mange – og med frisk og farverig emballage og indpakning kan du sprede sommerstemning i firmaet.  

SHOP LISTE: Her er pakket i sort postæske 55, med en bund af silkepapir, cellofanposer, etiketter og godteposer med rude samt rosa gavepose.     

En kærlig corona julehilsen
I julen plejer vi at samles og julehyggen er ikke det samme under corona. Derfor kan du sendte en gavekurv med varme juletanker til dine medarbejdere og kollegaer. Så får dit team noget juleglæde tilsendt, så julestemningen kan komme i hus på hjemmearbejdspladsen.

SHOP LISTE: Julens firmagave er pakket i en smart gavekasse med rude, silkepapir med julemotiv, silkepapir lux, cellofanposer, godteposer med rude og etiketter i genbrugspapir.