12:59 28-9-2021
Emballagetrend | Back to nature
Bæredygtighed udgør et stort element i valget af emballage. Forbrugere finder ”back to nature” indpakning luksuriøst, og mindre kan også gøre det! Vælg grønne emballager, enten figurativt eller bogstaveligt, for at øge brandloyaliteten bland miljøbevidste forbrugere.
Jakodan
Helt naturlig emballage trend
Mange af os er nærmest opvokset med udtrykket ”reduce, reuse, recycle” i vores ordforråd.

I dag er det vigtigt, at din virksomhed afspejler de samme værdier. Ikke kun for at hjælpe miljøet, men også for at øge brandloyaliteten blandt miljøbevidste forbrugere.

Tidligere valgte designere tungere materialer, såsom træ og tykt glas, til deres emballering, for at få produkterne til at se mere luksuriøse ud. Den naturlige tilgang er nemlig at tilføje flere udsmykninger og materiale for at hæve den opfattede værdi af en pakke. Dog har dette ændret sig for den moderne forbruger! – Forbrugerne finder ikke længere overemballering luksuriøst, men ønsker i stedet ”back to nature” naturlige pakker.

Og med de nyeste innovationer i emballageindustrien, udelukker flot design og miljøvenligt emballage ikke længere hinanden. I dag hvor bæredygtig emballage har alle de samme fordele som ved andre typer emballager, er det en no-brainer at vælge indpakningsmuligheder, der ikke påvirker naturen og miljøet negativt.
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Grønne emballager
Den grønne farve er stærkt forbundet med naturen, og anvendes ofte i forbindelse med virksomheder, som ønsker at danne et visuelt bånd med naturen og markedsføre sig som værende bæredygtig. Derudover signalerer grøn ro og harmoni, og det er ikke et tilfælde, at netop emballager i grønne nuancer er blandt vores bedst solgte. Find blandt andet grønne bio postposer, SFI-certificeret Lux Silkepapir og Ribbet Silkebånd af genanvendte plastflasker – og vend tilbage til naturen med din emballage!

Lige så vigtigt som det visuelle er et godt statement! En pakke er nemlig ikke fuldt klædt på uden en iøjnefaldende etiket! De smukke genbrugsetiketter med ”recycle” logoet er perfekte til at vise dine kunder, hvordan de skal behandle emballagen efter brug! Ønsker din virksomhed at spare etiketterne, så vælg imellem vores Ethical Pack postæsker og webposer med lige så fangende catchphrases!

DET MILJØVENLIGE ALTERNATIV

De grønne web-emballage løsninger er den bæredygtige vej til, at minimere det miljømæssige fodaftryk. Vis din gode samvittighed frem med grøn webemballage fra Jakodan. I videoen nedenfor guider vi dig igennem et udpluk af vores miljøvenlige emballager.
Jakodan