Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Emballagevirksomhed i Kolding bygger nyt

29-06-2020 17:17

Da Jakodan slog dørene op i 2002 var det i et lejet lagerlokale på 300 kvm. De første år var produktsortimentet ikke så stort, men da vi i 2007 lavede Danmarks første emballagewebshop, gik det pludselig stærkt - og i 2010 flyttede vi og fik 1200 kvm. at boltre os på. Lokalerne blev dog hurtigt for små, så i 2015 blev lageret udvidet med en ekstra lagerhal på 400 kvm. Få år senere blev lokalerne allerede for små igen og derfor besluttede vi i sommeren 2019, at investere i en ny bygning. Den nye bygning består af 300 kvm. kontorfaciliteteter, 1100 kvm. almindeligt lager samt tilbygget 2000 kvm. højlager beliggende på en stor grund, hvor vi har mulighed for at bygge yderligere haller på.

 

Emballage fylder meget | Derfor flytter Jakodan emballage 

I takt med vores vækst og udvidelse af produktsortimentet får vi hele tiden ønsker fra vores kunder om flere størrelser og nye emballagefarver. I de lokaler vi har i dag, er pladsen dog trang og i øjeblikket har vi ikke de fysiske rammer til, at tage flere emballager på lager – Emballage fylder meget!

Vi savner at have et rigtigt showroom, hvor vores kunder kan besøge os i Kolding og finde inspiration til at nytænke deres valg af emballage... Og så glæder vi os også til at få et dejligt mødelokale, hvor vi kan byde kunder og leverandører velkomne i flotte rammer.

 

Emballagelageret i Kolding Syd 

Vi havde et stort ønske om, at bibeholde vores emballagevirksomhed i Koldings sydlige industriområde. Alle lastbiler som kommer til Danmark sydfra kører forbi Kolding Syd afkørslen på motorvejen og det betyder, at vi altid kan få afhentet paller og pakker med emballage sent på dagen og derved holde fast i, at være den hurtigste emballageleverandør. Samtidigt er Koldings sydlige industriområde mindre trafikeret end det nordlige og vores kunder kan nemt komme til os, når de har bestilt emballage til afhentning.

På adressen Essen 31 i Kolding har der været flere forskellige virksomheder gennem årene og selv om bygningen blot var 1400 kvm., var den 9000 kvm. tilhørende grund perfekt til vores formål – At anlægge et nyt emballage-højlager. Jakodan køber emballage ind i meget store mængder, og ofte har vi 10-20 paller af samme størrelse og farve emballage stående… Men vi har blot brug for, at en af pallerne står på gulvet af gangen, til at plukke af, når i bestiller emballage i vores onlineshop. Vi har derfor ryddet den store grund og bygget 2000 kvm. højlager, hvor vi kan have 4-6 paller i højden. I den nye lagerhal har vi fået mere end 2500 pallepladser. Den nye lagerhal er bygget sammen med den gamle bygning, hvor vi har 1000 kvm. lager til rådighed, som skal bruges til de varer som kan stå på små hylder, f.eks. gavebånd, etiketter og gavepapir.

 

Emballage til afhentning i nyrenoverede kontorfaciliteter 

I takt med vores vækst har vi også fået flere medarbejdere og den eksisterende bygning på Essen 31, var ikke optimalt indrettet til vores behov. Vi har givet bygningen en ordentlig overhaling, brækket vægge ned og renoveret og bl.a. og indrettet et super flot showroom, hvor du kan se alle vores produkter. Der er både emballage til forsendelse, poser, kuverter og alt til gaveindpakning. Showroomet vil blive opdateret med nye emballagetrends løbende og når du besøger os vil du få en Ipad i hånden, så du i ro og fred kan udvælge emballage efter dine ønsker. Du kan naturligvis også få hjælp fra vores personale, hvis du ønsker dette - og få den udvalgte emballage med hjem med det samme, så du sparer fragten.

På førstesalen har vi indrettet et stort fotolokale, så vi har fået plads til at tage endnu flere fotos og videoer til vores hjemmeside og sociale medier, så vi kan inspirere dig til at vælge den optimale emballage.

 

Emballagevirksomhedens nye adresse | Hvornår flytter vi 

I juli 2020 (uge 30) holder vi virksomheden fuldstændigt lukket i en uge, for at flytte hele vores varelager og kontor til de nye lokaler.

Herefter kan du besøge os, alle hverdage fra kl. 7.30-16.00 (fredag dog til kl. 14.00).Vores nye adresse er;

Jakodan A/S
Essen 31
6000 Kolding
Tlf. 75 54 14 37 

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms