webbox 60

39.4 x 29.4 x 5.2 / 10.2 cm

Fleksibel i højden

15 stk. pr. pakke 126,00 DKK
Ved køb af 30 pk 99,00 DKK

Bæredygtige og smarte webkasser til pakning og forsendelse.

Denne webbox er en nytænkende, innovativ emballage. Den har en række smarte funktioner som justerbar højde der kan flekse til 2 forskellige niveauer, og samtidig har den en automatisk bund. Den automatiske bund i kassen betyder, at kasser leveres fladt og ikke foldet ud, så den fylder meget lidt på lager. Når kassen skal foldes ud, så foldes kassens bund helt automatisk. Det gør kassen nem og hurtig i håndtering til det travle lager. Webboxen skal derved kun lukkes med tape på kassens top.

Kassens justerbare højde fungerer således, at den er fremstillet med store skrå snit i æskens sider, så æsken let og smart kan foldes med en højde på 7 cm eller 12 cm.

Denne webemballage er et bæredygtigt alternativ til standard foldekassen, som lukkes med pakketape hele vejen rundt.

Det, at webboxen har en justerbare højde betyder, at du kan tilpasse webemballagen til præcis dine produkter, så du kan minimere forbruget af kassefyld, og dermed minimere emballagespild. Derudover gøre den fleksible højde, at kassen fylder mindre under transport til slutbrugeren, og dermed reducerer CO2-aftrykket.

Endnu en fordel ved webkassens fleksibilitet i størrelsen er, at du ikke behøver at have så mange forskellige pakkeprodukter på dit lager – og færre webemballager giver dig plads til andre vigtige ting på dit lager.

Kasserne er produceret på lokal fabrik i Danmark, og er fremstillet af FSC®-certificeret pap i god og kraftig kvalitet.

FSC mærket er din sikkerhed for, at produktet er fremstillet af bæredygtigt træ fra kontrolleret skovbrug, hvor der er taget hensyn til dyre- og planteliv. 

I bunden af kasserne er trykt mærket FSC MIX, som betyder at kasserne består af minimum 70 % genbrugspap, og det resterende råmateriale stammer fra FSC controlled wood.

 

Indvendigt format 394 x 294 x 52/102 mm

Udvendigt format 400 x 300 x 70/120

15 stk. pr. pakke

Vægt 229 gram pr. stk.

 

Fremstillet af FSC-certificeret papir på dansk fabrik.

GLS pakkeshop mål: Str. M

PostNord volumenberegning: 3,7 kilo

Kan bruges til både DAO Home & DAO Shop levering

Varenummer: 01wb0060

Tekniske egenskaber

14 dages kredit 14 dages kredit Vælg “kredit” når du går til kassen
Hurtig levering Hurtig levering sendes i dag ved køb inden kl. 12
Gratis levering Gratis levering ved køb over 1500,- ex moms
Trustpilot Trustpilot Over 4000 anmeldelser