webbox 40

34.4 x 24.4 x 5.2 / 10.2 cm

Fleksibel i højden

15 stk. pr. pakke 93,00 DKK
Ved køb af 56 pk 75,00 DKK

Miljøvenlige og smarte kasser til forsendelse af produkter.

Denne webbox er en innovativ kasse, idet den besidder smarte funktioner som fleksibel højde der kan justeres til 2 niveauer og samtidig har den en automatisk bund. En automatisk bund i en kasse betyder, at kasser leveres plano, altså fladt, så den fylder meget lidt på lageret – og når den så skal foldes ud, så foldes bunden af kassen helt automatisk. Det gør kassen nemt og hurtig, at håndtere til det travle lager. Webbox 40 skal derfor kun lukkes med tape i toppen af kassen.

Den justerbare højde fungerer via store skrå snit i æskens sider, så æsken let kan foldes med en højde på 7 cm eller 12 cm.

Webbox er et miljøvenligt alternativ til standard foldekassen, som lukkes med pakketape hele vejen rundt. Med den justerbare højde kan du nemlig tilpasse emballage til netop dine produkter, så du kan mindske brugen af kassefyld samt at kassen fylder mindre under transport til din kunde, og dermed mindsker unødig CO2 udledning.

Webemballagens fleksibilitet i størrelsen betyder samtidig, at du ikke behøver at have så mange forskellige pakkeprodukter på dit lager.

Webboxene er danskproducerede, og er fremstillet af FSC®-certificeret pap i god kvalitet.

FSC mærket er din sikkerhed for, at produktet er fremstillet af træ fra kontrolleret og bæredygtig skovbrug, hvor der er taget hensyn til dyre- og planteliv. 

Bunden af kasserne er trykt med mærket FSC MIX, som betyder at kasserne består af minimum 70 % genbrugspap, og det resterende pap kommer fra nyt træ fra FSC controlled wood.

 

Indvendigt format 344 x 244 x 52/102 mm

Udvendigt format 350 x 250 x 70/120

15 stk. pr. pakke

Vægt 187 gram pr. stk.

 

Fremstillet af FSC-certificeret papir på dansk fabrik.

GLS Pakkeshop str. S

PostNord Volumenberegning 2,7 kilo

Kan bruges til både DAO Home & DAO pakkeshop

Varenummer: 01wb0040

Tekniske egenskaber

14 dages kredit 14 dages kredit Vælg “kredit” når du går til kassen
Hurtig levering Hurtig levering sendes i dag ved køb inden kl. 12
Gratis levering Gratis levering ved køb over 1500,- ex moms
Trustpilot Trustpilot Over 4000 anmeldelser