plastlomme c5

Str. 16.0 x 22.5 cm

Blanke lommer, uden tryk

1000 stk. pr. pakke 340,00 DKK
Del:
Ved køb af 5 pk 300,00 DKK

Lommer til fragtbreve til at klistre på din emballage når du sender med postdanmark, gls eller andre fragt leverandører.

Billige plastlommer i høj kvalitet, fremstillet af genbrugsplastic. Plastlommen har selvklæbende bagside og bagside papiret er fsc-certificeret - og yderligere er fragtbrevslommen produceret på co2 neutral fabrik..

Du kan både bruge plastiklommer til fragtbreve, men også til følgesedler, faktura med mere.

Denne størrelse lomme er den mest brugte til forsendelse fra webshops i Danmark, da den er gennemsigtig så fragtmanden kan læse stregkoden igennem og da den passer til et stykke A5 papir (hvilket svarer til et halvt A4 ark.).

Så alt du skal gøre, når du vil sende din vare er at printe fragtbrevet ud på et A4ark, og folde det én gang på midten. Her efter kommer du følgesedlen i plastlommen og hiver bagside papiret af og sætter plastiklommen fast på emballagen - så er den klar til forsendelse og fragtmanden kan tydeligt læse stregkode og adresse igennem plasten.

Du kan også bruge følgeseddellommen hvis du sender som brev med frimærke på, og lægge din ordrebekræftelse eller faktura i lommen, så posten kan se adressen, og så slipper du for at skrive adressen uden på emballagen.

Plastlommen har fsc-certificeret bagside papir og er produceret på carbonneutral fabrik.

Format 160 x 225 mm.
Antal: 1000 stk.
FSC-certificeret papir
Genbrugsplast
CO2 neutral produktion
Blank, uden tryk.

Varenummer: 05fs0007

Tekniske egenskaber

14 dages kredit 14 dages kredit Vælg “kredit” når du går til kassen
Hurtig levering Hurtig levering sendes i dag ved køb inden kl. 12
Gratis levering Gratis levering ved køb over 1500,- ex moms
Trustpilot Trustpilot Over 4000 anmeldelser