14-6-2018

Engrossalg | Store ruller gavepapir & gavebånd

Engros gavepapir på tilbud vil alle have, og hos Jakodan finder du altid et stort udvalg af billigt gavepapir. Køb gavepapir online i store ruller, hvis du arbejder i detailbranchen eller er indehaver af en butik. Det sparer dig for mange penge i længden.
Engrossalg | Store ruller gavepapir & gavebånd

Engrosgavepapir I Hvad kan vi tilbyde

Indpakningen er vigtig, for hvordan din kunde modtager gaven og hos Jakodan finder du et stort udvalg af gavepapir i mange kvaliteter, både gavepapir lak, tosidet vendbart gavepapir, ribbet brunt papir, tyndt coated papir, og stift kraftpapir.
Gavepapirs designet er dansk og vi har alt lige fra retro og vintage til gavepapir med andre typer print.

Miljøvenligt gavepapir i engrossalg | Alternativet til økologi

Søger du et økologisk gavepapirs alternativ kan du med fordel købe vores genbrugspapir, også kaldet kvist gavepapir. Når du opbevarer gavepapiret i din butik kan du med fordel købe vores et gavepapirsstativ som fås i flere bredder og varianter. De store engrosruller af gavepapir er praktiske og holder længe, så du ikke skal skifte gavepapirsrullen så ofte.

Sort gavepapir er altid populært, men andre farver som grøn, gul, blå, rød, sort, grå, orange, pink og hvidt lak gavepapir er også populært. Det er meget forskelligt fra butik til butik om man ønsker ensfarvet gavepapir eller gavepapir med print. Find også gavepapir på tilbud lige her.
Vores print varierer efter sæson og vi har både dyreprint, stjerner, noder, neon, julepapir og meget mere.

Engrosgavebånd | Gavebånd i store ruller

Gavebånd er nemt at skifte så du kan bruge indpakningsbånd i flere varianter og skifte alt efter anledning, uanset om du skal julepapir til at pakke julegave, gave til børn, bryllup, dåb eller andet. Store ruller gavebånd med mange meter er praktisk i butikken, så du ikke skal skifte rulle i stativet hele tiden. Nedenfor kan du finde et udvalg af vores mest populære gaveruller, og i kategorierne til venstre kan du se mange flere af Jakodans gavepapirsvarianter.