Bestil inden kl. 12.00, så sender vi samme dag (man-fre)

14-6-2018

Engrossalg | Store ruller gavepapir & gavebånd

Engros gavepapir på tilbud vil alle have, og hos Jakodan finder du altid et stort udvalg af billigt gavepapir. Køb gavepapir online i store ruller, hvis du arbejder i detailbranchen eller er indehaver af en butik. Det sparer dig for mange penge i længden.
Engrossalg | Store ruller gavepapir & gavebånd

Engrosgavepapir I Hvad kan vi tilbyde

Indpakningen er vigtig, for hvordan din kunde modtager gaven og hos Jakodan finder du et stort udvalg af gavepapir i mange kvaliteter, både gavepapir lak, tosidet vendbart gavepapir, ribbet brunt papir, tyndt coated papir, og stift kraftpapir. Gavepapirsdesignet er dansk og vi har alt lige fra retro og vintage til gavepapir med andre typer print.
Når du har en butik eller webshop og skal købe gavepapir, er det vigtigt, at købe gavepapir engros på store butiksruller, da meterprisen er bedre, end de små 2 til 5 meters ruller man kan købe i supermarkeder. Ofte får du også gavepapir af højere kvalitet, når du køber engros. Hos Jakodan er vi meget opmærksomme på at udvælge gavepapir som er tykt og stærkt nok. Når man pakker gaver ind i sin butik, går det væsentligt hurtigere end når man pakker der hjemme, og det kan ikke hjælpe noget, at gavepapiret er for tyndt og går for nemt i stykker.

Miljøvenligt gavepapir i engrossalg | Alternativet til økologi

Søger du et økologisk gavepapirsalternativ kan du med fordel købe vores genbrugspapir, også kaldet kvist gavepapir. Når du opbevarer gavepapiret i din butik kan du med fordel købe vores et gavepapirsstativ som fås i flere bredder og varianter. De store engrosruller af gavepapir er praktiske og holder længe, så du ikke skal skifte gavepapirsrullen så ofte.

Sort gavepapir er altid populært, men andre farver som grøn, gul, blå, rød, sort, grå, orange, pink og hvidt lak gavepapir er også populært. Det er meget forskelligt fra butik til butik om man ønsker ensfarvet gavepapir eller gavepapir med print. Find også gavepapir på tilbud.
Vores print varierer efter sæson og vi har både ensfarvet papir, vendbart gavepapir og print som julepapir, eksklusive mønstre, striber, prikker og meget mere.

Engrosgavebånd | Gavebånd i store ruller

Gavebånd er nemt at skifte så du kan bruge indpakningsbånd i flere varianter og skifte alt efter anledning, uanset om du skal julepapir til at pakke julegave, gave til børn, bryllup, dåb eller andet. Store ruller gavebånd med mange meter er praktisk i butikken, så du ikke skal skifte rulle i stativet hele tiden. Vores mest populære gavebåndsruller er silkebånd, ribbet stofbånd, polybånd og matline gavebånd. De gavebåndsruller man kan købe i supermarkeder indeholder typisk omkring 10 meter gavebånd, hvor gavebånd i engrosruller oftest kommer i ruller med 50 til 250 meter pr. rulle. Det er derfor meget bedre for budgettet, at købe gavebånd engros.

3 gode råd til at købe engrospapir

Tip nr. 1: Vælg engrospapir i langtidsholdbart design

Køb gavepapir som er moderne og trendy, men ikke alt for tidsbestemt. Nogle farver er kun i modebilledet i en ganske tidsbegrænset periode. Måske er en helt bestemt orange farve smart i et par måneder og så dør den lidt igen.. Hvor andre farver, som rosa nuancer, har længere levetid. Vælg klassiske print som nålestriber og prikker, så er du sikker på, at dit gavepapir ikke bliver for hurtigt forældet.


Tip nr. 2: Vælg den rigtige bredde engrospapir

Den absolut bedst solgte størrelse engros gavepapir er 55 cm bred. Større ruller som 70, 95 og 110 cm brede ruller bruges oftest kun i butikker som sælger meget store ting, som standardlamper og kufferter. Gavepapir i 40 cm bredde bruges oftest i butikker som sælger mindre ting, f.eks. børnetøj. Og 55 cm gavepapir bruges af de fleste butikker.


Tip nr. 3: Vælg den rigtige kvalitet engrospapir

Gavepapir kan være meget forskelligt i brug, alt efter hvad du skal pakke ind. Hvis du pakker tøj, som er meget løst og slattent, kan du med fordel købe en rulle kraftigt, stift gavepapir. Hvis du skal pakke masser af firkantede kasser ind, undlader de fleste at bruge lakpapir, da det bliver for tykt og kan få grimme kanter, når det foldes helt skarpt. Genbrugsgavepapir og kraftpapir er absolut de papirstyper, vi sælger mest af.