Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

 • Kredit på emballage14 dages kredit
  vælg "kredit" når du går til kassen
 • Hurtig levering af al emballageHurtig levering
  Lagervarer afsendes samme dag 
 • Gratis levering af emballageGratis levering
  Ved køb over 1.500,- ex. moms 
 • Anbefalinger af JakodanTrustpilot
  Over 2000 anmeldelser 

Sådan sender du bøger med posten

10-04-2017 07:32

 

Hvordan sender du dine bøger og magasiner med posten bedst muligt?

Vi giver her svaret - om du er til den omkostningsbesparende løsning, den eksklusive fragtemballage  eller den mest beskyttende løsning til bøger og billeder.

 

Send dine bøger, brochurer, magasiner og blade afsted til dine kunder, så de fragtes frem i perfekt tilstand. Vi giver her vores bud på 3 super gode emballage-produkter du kan anvende, når du skal sende dine bøger, tidsskrifter, hæfter og billeder afsted med posten.


Den bedste måde at sender bøger med fragt

 

Bogomslag og kuverter i kraftig pap minimerer risikoen, for at dine produkter beskadiges under fragt. Risikoen ved forsendelse af besøger og hæfter er, at de får knæk på hjørnerne, så de beskadiges eller direkte ødelægges – og ikke ser pæne ud.

Nedenstående 3 forsendelseskuverter og kasser har alle en smart selvklæbende lukning, så man skal ikke bruge tape. Det gør det hurtigt og enkelt for dig at pakke varer.

1.     Toppac


God til prisen - og perfekt til fleksible papirprodukter.


En af kernefordelene ved Toppac er kuvertens fleksibilitet. Kuverterne er fremstillet af yderst fleksibelt karton. Indvendigt har Toppac bukkestreger, så dem kan flexe i tykkelsen.   

 

Kartonkuverterne er gode til fotografier, magasiner, hæfter eller bøger med papirsomslag, samt bøger som ikke er dyre, f.eks. fra et antikvariat, hvor kunden forventer at modtage en brugt bog.

 

 

 

2.     Suprawell


God til forsendelse af bøger med hard cover.


Suprawell er en forsendelseskuvert, som er fremstillet af hård bølgepap. En kraftig kvalitet, som beskytter bøger med hard cover. Suprawell papkuverterne er gode til de fleste bøger, som er under 2,5 cm tykke.

Det kraftige stive pap er bedre til forsendelse af bøger end f.eks. blød bobleplast kuvert. Modsat Toppac er Suprawell ikke fleksibel, og vil folde ved bukning. Derimod beskytter den tykke pap på ideel vis bøger med hardcover.  

 

Papkuverterne er det prisdygtige alternativ i mellemprisklassen. De er perfekte til forsendelse af almindelige bøger, hvor prisen på fragtemballagen har betydning.  I længden er der stor prisforskel, så hvis indkøbsprisen har stor betydning, er Suprawell det bedste valg. Multiwell er derimod det eksklusive valg ved fragt af bøger, og beskytter ved forsendelse af bøger og lign. produkter på bedste vis.

 

 

 

3.     Multiwell


Elitemodellen når du skal sende bøger med posten.


Sælger du bøger og magasiner med skrøbelige omslag eller af yderst høj kvalitet, så er Multiwell Rolls Roycen inden for bog emballage.    

Bog omslaget har ekstra stærke kanter, så uanset hvilken vinkel fragtmanden taber pakken med bogen, så er det pappet der får slaget, og ikke bogen. Der er flere lag pap omkring bogen sammenlignet med Suprawell. 

 

Multiwell er den eksklusive pakke til forsendelse af bøger med optimal beskyttelse. Multiwell er desuden hurtig og effektiv at pakke bøgerne i. Multiwell pakken har afrivningsperforation, så man let kan hive i en strimmel pap af pakken for at åbne ligesom på en pakke med vaskepulver.

 

TIP til den eksklusive pakke

Kunst- og designbøger kan pakkes ekstravagant ind i silkepapir i Multiwell pakken ved forsendelse for, at skabe et eksklusivt præg. Bøgerne kan også komme i en klar cellofanpose for at beskytte overfladen ved fragt. 

 


 1. Pris pr. pakke

  Multiwell 358 Bogomslag

  30.2 x 21.5 x max 7.5 cm

  Til bøger og lign. i A4 format

  25 stk. pr. pakke
  • Ved køb af 32 pk 95,00 DKK
  • Ved køb af 64 pk 85,00 DKK
 2. Pris pr. pakke

  Suprawell 40

  35.3 x 25.0 cm

  Hård bølgepap kuvert

  100 stk. pr. pakke
  • Ved køb af 10 pk 250,00 DKK
  • Ved køb af 21 pk 220,00 DKK
 3. Pris pr. pakke

  Toppac 330

  31.5 x 24.0 cm (A4)

  Kartonkuvert med flexhøjde

  100 stk. pr. pakke
  • Ved køb af 27 pk 190,00 DKK
  • Ved køb af 54 pk 170,00 DKK

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.