13:52 1-10-2019
Sådan sender du bøger med posten
Hvordan sender du dine bøger og magasiner med posten bedst muligt? Vi giver her svaret - Uanset om du er til den omkostningsbesparende løsning, den eksklusive fragtemballage eller den mest beskyttende løsning til bøger og billeder.
Jakodan

Send dine bøger, brochurer, magasiner og blade afsted til dine kunder, så de fragtes frem i perfekt tilstand. Vi giver her vores bud på 3 super gode emballage-produkter du kan anvende, når du skal sende dine bøger, tidsskrifter, hæfter og billeder afsted med posten.


Den bedste måde at sende bøger

Bogomslag og kuverter i kraftig pap minimerer risikoen, for at dine produkter beskadiges under fragt. Risikoen ved forsendelse af besøger og hæfter er, at de får knæk på hjørnerne, så de beskadiges eller direkte ødelægges – og ikke ser pæne ud. Nedenstående 3 forsendelseskuverter og kasser har alle en smart selvklæbende lukning, så man skal ikke bruge tape. Det gør det hurtigt og enkelt for dig at pakke varer.

Jakodan
Jakodan
1. Toppac | Den bedste kartonkuvert
 
God til prisen - og perfekt til fleksible papirprodukter. 

En af kernefordelene ved Toppac er kuvertens fleksibilitet. Kuverterne er fremstillet af yderst fleksibelt karton, dvs. den er stiv og beskytter godt. Indvendigt har Toppac bukkestreger, så den kan flexe i tykkelsen.    

Kartonkuverterne er særligt gode til tynde ting, da den er fleksibel og kan jøge sig uden indhodlet får bukkemærker. Toppac kan f.eks. bruges til forsendelse af fotografier, magasiner, hæfter eller bøger med papirsomslag, samt bøger som ikke er dyre, f.eks. fra et antikvariat, hvor kunden forventer at modtage en brugt bog.
Jakodan
2. Suprawell | Fantastisk papkuvert
God til forsendelse af bøger med hard cover. 

Suprawell er en forsendelseskuvert, som er fremstillet af hård bølgepap. Bølgepap er det samme materiale, som man bruger til at lave papkasser af - Dvs. en kraftig kvalitet, som beskytter bøger med hard cover. Suprawell papkuverterne er gode til de fleste bøger, som er under 2,5 cm tykke og giver rigtig god beskyttelse i kanter og hjørner.

Det kraftige stive pap er bedre til forsendelse af bøger end f.eks. blød bobleplast kuvert. Modsat Toppac er Suprawell ikke fleksibel, og vil folde ved bukning. Derimod beskytter den tykke pap på ideel vis bøger med hardcover. Den hårde papkuvert holder bogen lidt fast indeni, så den ikke rutcher rundt og slår sig, hvis postbuddet skulle tabe kuverten under forsendelsen.  

Papkuverterne er det prisdygtige alternativ i mellemprisklassen. De er perfekte til forsendelse af almindelige bøger, hvor prisen på fragtemballagen har betydning. I længden er der stor prisforskel, så hvis indkøbsprisen har stor betydning, er Suprawell det bedste valg. Multiwell er derimod det eksklusive valg ved fragt af bøger, og beskytter ved forsendelse af bøger og lign. produkter på bedste vis.
Jakodan
3. Multiwell | Den ultimative bogforsendelse
Elitemodellen når du skal sende bøger med posten.

Sælger du bøger og magasiner med skrøbelige omslag eller af yderst høj kvalitet, så er Multiwell Rolls Roycen inden for bog emballage.    

Bog omslaget har ekstra stærke kanter, så uanset hvilken vinkel fragtmanden taber pakken med bogen, så er det pappet der får slaget, og ikke bogen. Der er flere lag pap omkring bogen sammenlignet med Suprawell. Det dobbelte ombuk i kanterne gør at bogen ligger helt fast indeni, så du kan sende flere bøger i samme pakke. 

Multiwell er den eksklusive pakke til forsendelse af bøger med optimal beskyttelse. Multiwell er desuden hurtig og effektiv at pakke bøgerne i. Multiwell pakken har afrivningsperforation, så man let kan hive i en strimmel pap af pakken for at åbne ligesom på en pakke med vaskepulver.

Papflapperne som bogen lægges under er produceret med en patenteret udformning som gør, at de holder sig åbne, når du pakker - Så din håndtering af pakken bliver mere effektiv og hurtig.
Jakodan
TIP til den eksklusive pakke
Kunst- og designbøger kan pakkes ekstravagant ind i silkepapir i Multiwell pakken ved forsendelse for, at skabe et eksklusivt præg. Bøgerne kan også komme i en klar cellofanpose for at beskytte overfladen ved fragt. 

SE VORES UDVALG AF EMBALLAGE TIL BØGER