Bestil inden kl. 12.00, så sender vi samme dag (man-fre). 
19-6-2018

Sådan finder du emballagens rette størrelse

Pakker kan se meget forskellige ud og nogle gange skal emballagen til forsendelsen kunne rumme et helt bestemt mål, andre gange skal du måske sende flere varer i samme kasse og har andre krav til størrelsen.
Sådan finder du emballagens rette størrelse

Når du skal finde emballagens rette størrelse

Det første spørgsmål du skal tage stilling til, hvilken type vare skal du sende. Er det en skrøbelig varer er det en god ide at vælge en papkasse som emballage og er varen mindre skrøbelig, f.eks. en tshirt, kan du vælge at sende i en pose eller boblekuvert. Alle vores emballagetyper vil vi ikke trætte dig med her, men blot fortælle dig, at her i vores webshop kan du stensikkert finde en emballage der matcher lige netop det du skal sende.

Hvordan finder jeg ud af størrelsen på emballagen?

Mange mennesker kan synes, at det er svært pludseligt at skulle omregne størrelser i millimeter (mm). Derfor har vi størrelsen stående i cm i webshoppen. Vi har også inddelt mange af produkterne i str. XS, S, M, L og XL, ganske som du kender det fra tøj. Sender du børnetøj fra din webshop, vil du få mest brug for fragtposer i str. XS og S, skal du sende store vinterfrakker, skal du op i str. L eller XL.

Et godt T I P !

Uanset hvor du står, om det er på dit lager, kontor eller der hjemme, har du næsten altid et stykke kopipapir indenfor rækkevidde. Har du det, kan du sådan ca. sjusse dig frem til alle emballagestørrelser.

Et stykke kopipapir måler 20 x ca. 30 cm (29,7).

Læg kopipapiret op ad det du skal sende. Fylder det du skal sende ca det halve af den korte side på papiret (ca. 10 cm).. Eller fylder det det dobbelte af den lange side af papiret (ca. 60 cm).

Hvad er betyder længde, bredde og højde på en papkasse?

Når man måler en papkasse, står den på bordet, med bunden nedad.
Når vi snakker længden af en papkasse, menes der altid papkassens længste side.
Med papkassens bredde, menes dybde, altså den side af kassen som står på bordet
Højden på papkassen er den side af kassen, som går fra bordet og op i luften.
Hvad er betyder længde, bredde og højde på en papkasse?

Hvis du skal sende varer med et bestemt mål

Når du går ind i kategorien 'Papkasser (alle)' i vores webshop kan du se flere hundrede papkasser i forskellige størrelser. Øverts på siden er en søgefunktion, hvor vi har gjort det nemt for dig!

Når du taster pakkens mål (længde x bredde x højde i centimeter) lister webshoppen kasserne i den rækkefølge som kommer tættest på. Nogle kasser kan være lidt større og andre lidt mindre, men de der kommer tættest på dit ønske står øverst. Du kan sagtens nøjes med at udfylde nogle af felterne, hvis du f.eks. har en fast højde og bredde, men højden ikke betyder så meget.

Søg på størrelse her
Box

Vi har også lavet smarte filtre til dig, hvis du har et helt bestemt formål med forsendelsen.

Du kan f.eks. bruges filtrene til at få vist;


Papkasser som passer til PostNords volumenvægt

Hvis du har en erhvervsaftale med posten, skal du ikke kun betale efter fysisk vægt, men også efter volumen. Volumen beregnes ved at sige Længde x bredde x højde x 280. Øverst på siden med papkasser er nogle forskellige filtreringsmuligheder og her vælger du Volumeberegning Postdanmark. I listen kan du vælge kun at se de kasser, som holder sig under f.eks. 5 kilo.

Bemærk at de mål som står på hjemmesiden er indvendige mål og at vi i filtreringen har taget hødje for, at postens måler kassens udvendige mål.


Kasser med et bestemt rumfang

I filtreringen kan du vælge kun at få vist kasser med et bestemt rumfang - Det kunne f.eks. være 20-30 liter. Dette kan være praktisk hvis du skal pakke tekstiler eller lign, hvor varerne godt kan foldes pakkes på forskellig måde nede i kassen.

Du kan også bruge vores filtre til kun at få vist kasser i bestemte farver, bæredygtige papkasser og lign.

Et lille udvalg af vores kasser