13:19 28-9-2021
Guide til forsendelse af tøj
Er du til billig, bæredygtig eller brilliant emballage? Om du er til prisdygtige standardemballager i sort og hvid eller eksklusive emballager til premium tekstiler, så kan du finde et spændende udvalg her.
Jakodan
Den billigste løsning til forsendelse af tøj er hvide postordreposer, hvor str. M er en god allround størrelse. Den ekstravagante løsning til luksuriøse tekstiler er konfektionsæskerne, som er gode til f.eks. forsendelse af gallakjoler, brudekjoler og frakker. Str. 3 er ideel til tekstilvarer med fylde.

Konfektionsæsker er perfekte til skrøbelige og luksuriøse produkter - hvor postposerne er gode, hvis du sælger med stor volumen, og dine produkter ikke kræver særlig beskyttelse. Poser er tilmed den billigste løsning til tøjforsendelse.

Banker dit hjerte for bæredygtighed, så kan du anvende postordreposer af bioplast - fremstillet af 95 % sukkerrør. Ethical Pack postposerne er Jakodan’s egne grønne poser. Postposerne er af 100 % genbrugsplast og fremstillet lokalt.

FIND POSTORDREPOSER I STR. M

Vælg postposens størrelse
Jo mindre posen er, jo billigere er den for din forretning. Hos Jakodan kan du få postposer i helt små størrelser, som XS og J3 der passer til t-shirts. Du finder også mellem størrelser, som M og J4 der er ideelle til skjorter, halstørklæder og bluser. Skal du sende større tøj-dele som jeans og sweatshirts og striktrøjer, så er J5 den ideelle størrelse. Poser i str. L og XL er perfekte, når du skal sende en ordre med flere stykker tøj. Bemærk, at størrelsen af tøjvarer kan variere meget afhængig af tekstilernes tykkelse, kvalitet og størrelsen på tøjet. Du kan altid bestille gratis vareprøver hjem til din webshop, så du kan teste om dine produkter passer til emballagen.

TIP Gør lidt ekstra ud af forsendelsen ved at pakke tøjet i silkepapir med en fin etiket. Match med farvetonerne fra dit logo og den røde tråd i din visuelle identitet. Så kan du skabe en helhed mellem brand og emballage samt indpakning.
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Smart og funktionelt tilbehør
Ønsker du ekstra beskyttelse af dine tekstiler mod fugt og snavs, så kan du købe transparente inderposer hos Jakodan. Her er silkepapirsposen det eksklusive valg, idet posen ikke ses som den typiske tekstil emballage. Silkepapirsposen er fremstillet af miljøvenligt træpulp, som er omdannet til et fint halvtransparent glassine papir.

Du kan tilmed sende en hilsen til din kunde, med et takkekort. Dette er et populært “add on” til, at bevare den gode kunderelation for webkunder. Vælg et kort med teksten “Tak for din ordre”, og tilføj en personlig hilsen eller pakket af [indsæt navn]. En personlig hilsen styrker i høj grad loyaliteten, så der er større sandsynlighed for at der foretages genkøb.

Ved brug af postposer kan du skrive modtager med en permanent marker, men den mere sikre løsning, er at anvende plastlommer til fragtbreve eller termoetiketter til print.

DE SMÅ DETALJER GØR FORSKELLEN

Praktiske råd til forsendelse
Har du en nyopstartet webshop, og skal sende varer? Så er du måske i tvivl om du skal sende dine pakker som brev eller pakke. Den billige løsning, er at sende pakken som et brev, dog er der en usikkerhed forbundet hermed, idet du som afsender ikke får en kvittering, når modtageren får brevet. Dermed kan du ikke bevise, at modtageren har fået din pakke, og som forretning er du ansvarlig for, at din kunde modtager pakken.

Den dyre og mere sikre metode er, at sende som en pakke. Din kunde skal kvittere for pakken ved modtagelse, og du kan vide dig sikker på, at pakken når frem. Dig og din kunde får nemlig et tracking nummer, så pakken kan spores undervejs.
Jakodan