Bestil inden kl. 12.00, så sender vi samme dag (man-fre). 
4-1-2021

Ethical Pack | Ny bæredygtig kollektion fra Jakodan

I efteråret 2019 lancerer Jakodan et nyt emballage mærke, som står for bæredygtighed og løfter emballering til det næste niveau af den grønne bølge.
Ethical Pack | Ny bæredygtig kollektion fra Jakodan
Dit nye grønne emballage mærke
Med emballage og indpakning fra Ethical Pack kollektionen, har du mulighed for at skabe en grøn profil for din virksomhed. Du kan promoverer dig, som en bæredygtig virksomhed, ved, at anvende emballage fra Ethical Pack med de grønne budskaber.

Forbrugerne efterspørger i høj grad alternativer til de traditionelle emballager, som ikke er miljøvenlige. Trenden er, at der i dag er et stort fokus på emballage spild og at minimere lasten af emballage på miljøet. Derfor har Jakodan lanceret dette nye mærke, Ethical Pack, så du kan vise udadtil, at din virksomhed tager ansvar for miljø og klima ved, at anvende miljøvenlig pakning og emballage.

Det er tid til, at den nye generation af miljøvenlig emballage vinder frem, så de store syndere, der er til stor skade og last for miljøet udfases. Ethical Pack har en række helt klare retningslinjer og politikker, som sikrer dig og din virksomhed, at i kan gøre en væsentlig forskel for miljø og klima.  
Ethical Pack er din sikkerhed for:

• Europæisk produktion for at mindske CO2 udslip

• Vi anvender leverandører fra langvarigt samarbejde, som vi kender og har tillid til, og som samtidig behandler mennesker og dyr med respekt

• Vores produkter er fremstillet af miljøvenlige materialer. F.eks. 100 % genbrugspapir, genbrugsplast og bioplast

• Vores produkter viger bort fra synderne, som metalliske tryk og PVC plast

• Vi tilstræber at anvende certificerede produkter med FSC® certificering og Svanemærket
Bæredygtige nyheder
Den nye kollektion af bæredygtige emballager byder i oktober 2019 på de grønne nyheder postæske 40 og 50 fra Ethical Pack. Postæskerne er fremstillet af 100 % genbrugspapir, hvilket gør dem endnu mere bæredygtige, end de hidtidige postæsker, som består af min. 75 % genbrugspapir. Æskerne er fremstillet lokalt og har på bunden trykt FSC certificering og Ethical Pack mærket. På toppen af æsken er trykt æskens egen bæredygtige historie og grønne budskab – naturligvis med vandbaseret tryk. Æskerne er biologisk nedbrydelige og er samtidig også genanvendelige.    

Retningslinjer for Ethical Pack
Som kunde hos Jakodan, må du ved køb af Ethical Pack emballage, benytte logoet Ethical Pack på din webside eller webshop, så du kan sende et signal om din bæredygtige strategi herigennem.

Download gerne logo her hos Jakodan, og send et link til dette indlæg, så du med fordel kan vise din transparens – og den bæredygtige profil bag Ethical Pack mærket.

Ved visning af logoet Ethical Pack, er det vigtigt, at logoet er læsbart og ikke står for tæt med omkringliggende elementer, derfor anbefaler vi, at logoet vises i størrelsen fra top til bund på minimum 27 mm. Når det kommer til afstand på logo og omkringliggende elementer, anbefales det, at der er minimum 5 mm. afstand.

Ved benævnelse af Ethical Pack er det vigtigt at skrive ordenes første bogstaver med stort.

Hvem må bruge Ethical Pack logoet?
Som udgangspunkt må alle kunder anvende logoet på deres respektive webside eller webshop, så længe virksomheden anvender Ethical Pack emballager. Det vil sige, rettigheden tilfalder kunder, som er virksomheder, foreninger og organisationer, som finder det relevant at signalere med Ethical Pack.

Download Ethical Pack logoet her:
Jakodan
Jakodan