Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Tekstilpose S | Ethical Pack findes desværre ikke længere!

Lækre billige tekstilposer med returlukning til forsendelse af tøj.

Plasten består af 80 % post-consumer genbrugsplast. Post-consumer betyder, at det er plastik som har været brugt til andre formål, f.eks. indpakning af madvarer, legetøj eller lign. i private hjem. Denne plast er indsamlet, renset og omsmeltet til ny plast, og der er derfor ikke brugt den mængde olie, som normalt bruges til helt ny plast.

Jakodans tekstilposer er sorte, så man ikke kan se igennem dem, de har indbygget plastlomme til fragtbreve, ekstra plads i bunden, dobbelt lukning så din kunde nemt kan returnere - og så er de lette, men stærke i kvaliteten.

Se i vores tekstilpose video hvor nemme de er at bruge.

Perfekt pose til billig fosendelse af tøj og tekstiler.

Forsendelsesposerne er fremstillet af en middelhård plast, som er en anelse hårdere i plasten end almindelige plastik bæreposer. Plasten benævnes MDPE, altså Medium Density Poly Ethylen. Denne plast er fremstillet af vand og kulstof, og omdannes igen til damp på forbrændingsanlægget ved bortskaffelsen.  

Format: 230 x 325 mm
60 mm klap.
Kvalitet: MDPE 40 my

 

Lignende produkter

Produktet tilhørte kategorien

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms