Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Plastlomme C5

Pris pr. pakke
368,75 DKK 295,00 DKK
Varenummer: 05fs0007
Mængderabat
  • Ved køb af 5 pk 250,00 DKK

Lommer til fragtbreve til at klistre på din emballage når du sender med postdanmark, gls eller andre fragt leverandører.

Billige plastlommer i høj kvalitet, fremstillet af genbrugsplastic. Plastlommen har selvklæbende bagside og bagside papiret er fsc-certificeret - og yderligere er fragtbrevslommen produceret på co2 neutral fabrik..

Du kan både bruge plastiklommer til fragtbreve, men også til følgesedler, faktura med mere.

Denne størrelse lomme er den mest brugte til forsendelse fra webshops i Danmark, da den er gennemsigtig så fragtmanden kan læse stregkoden igennem og da den passer til et stykke A5 papir (hvilket svarer til et halvt A4 ark.).

Så alt du skal gøre, når du vil sende din vare er at printe fragtbrevet ud på et A4ark, og folde det én gang på midten. Her efter kommer du følgesedlen i plastlommen og hiver bagside papiret af og sætter plastiklommen fast på emballagen - så er den klar til forsendelse og fragtmanden kan tydeligt læse stregkode og adresse igennem plasten.

Du kan også bruge følgeseddellommen hvis du sender som brev med frimærke på, og lægge din ordrebekræftelse eller faktura i lommen, så posten kan se adressen, og så slipper du for at skrive adressen uden på emballagen.

Plastlommen har fsc-certificeret bagside papir og er produceret på carbonneutral fabrik.

Format 160 x 225 mm.
Antal: 1000 stk.
FSC-certificeret papir
Genbrugsplast
CO2 neutral produktion
Blank, uden tryk.

1000 stk. pr. pakke

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms