Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Postpose M | Ethical Pack

Pris pr. pakke
237,50 DKK 190,00 DKK
Varenummer: 03sba3gb
Mængderabat
  • Ved køb af 5 pk 170,00 DKK
  • Ved køb af 50 pk 150,00 DKK

Postpose af genbrugsplast til forsendelse af tøj og tekstiler.

Posen har ekstra klæbestrimmel så din kunde kan returnere i samme pose!

Posen har et "grønt" statement med tekst om posens miljøvenlige historie. Med denne postpose kan du signalere klart og tydeligt, at din forretning anvender bæredygtig emballage.

Posen er mærket med Ethical Pack mærket, som er din sikkerhed for at emballagen stammer fra bæredygtig produktion. Disse poser er fremstillet i Danmark af 100 % genbrugsplast. 

Genbrugsplasten er af typen LDPE plast som omdannes til kuldioxid og vand, når din kunde smider den i skraldespanden og den bliver forbrændt på forbrændingsanlægget.
Posen indeholder ingen tungmetaller eller lign. naturskadelige stoffer.

Den folie som er til overs i produktionen, f.eks. overskydende folie fra trykstart m.m., bliver indsamlet og genbrugt til plast på ny, i stedet for at blive destrueret.

Den indsamlede plastfolie kan have mange forskellige farver og når man blander alle disse farver, bliver plasten ujævn og grumset i farven. Derfor har vi tilsat lidt sort, så posen stadig er pæn at se på og samtidig uigennemsigtig. Farven kan varierer en smule fra gang til gang, alt efter hvilke farver plast der er genanvendt.

Posen måler 340 x 420 mm indvendigt.
Lukkeklappen måler 50 mm.
Tykkelse 60 my.

100 stk. pr. pakke

Se også

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms