Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Tekstilpose M | Ethical Pack

Bemærk! Ny bæredygtig kvalitet
Pris pr. pakke
687,50 DKK 550,00 DKK
Varenummer: 03tpa3gb
Mængderabat
  • Ved køb af 5 pk 500,00 DKK
  • Ved køb af 20 pk 400,00 DKK

Lækre tekstilposer til forsendelse af tøj og tekstiler. Poserne er ikke helt så kraftige i tykkelsen, som vores standard postordreposer, men de er lavet i en meget slidstærk, specialfremstillet plastfolie, som er specielt velegnet til forsendelse af tøj.

Postposens plast er fremstillet af 80 % post-consumer plast af genbrugsplast. Med post-consumer menes, at plastikken tidligere er blevet brugt til andet formål, f.eks. som bærepose, til madvarer, legetøj osv. Denne plast er indsamlet, i Tyskland fra private hjem, renset og omsmeltet til ny plast. 

Uden på tekstilposerne sidder en plastlomme - Brug den f.eks. til at lægge dit fragtbrev i lommen, læg kundens følgeseddel i eller måske et postkort eller lille reklameflyer.

Posen har bund, ligesom en almindelig bærepose. Det giver meget bedre plads og den bliver nemmere at håndtere.

Bunden af posen er mikro-perforeret, hvilket vil sige, at der er lavet en masse små mikroskopiske huller. Hullerne er så små, at posen på ingen måde går i stykker eller bliver mindre vandafvisende. Det har den smarte funktion, at posen ikke fyldes med luft, når du pakker og dermed bliver den lettere at håndtere under pakningen og fylder mindre.

Tekstilposerne har limlukning, hvilket vil sige, at man hiver en strimmel af, når man skal lukke den og posen er selvklæbende lige som en kuvert.

Tekstilposerne har dobbelt lukning - Når du lukker posen sidder der en ekstra limlukning, så din kunde nemt kan returnere i samme pose, uden brug af tape.

Mellem de to limlukninger er posen perforeret, så den åbnes nemt af din kunde, uden brug af saks.

Forsendelsesposer er billig emballage sammenlignet med traditionelle emballager som papkasser, boblekuverter og lign. Perfekt til brug i din webshop.

Poserne er fremstillet af MDPE plast, altså Medium Density Poly Ethylen, som er lidt hårdere i plasten end almindelig plastik poser. Plasten er fremstillet af vand og kulstof, og så kan den omsmeltes til ny plast eller bortskaffes via forbrændringen, hvor plasten omdannes til damp. 

Format: 325 x 420 mm
60 mm klap.
Kvalitet: MDPE 40 my

500 stk. pr. pakke

Se også

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms