Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Webbox 40

Pris pr. pakke
86,25 DKK 69,00 DKK
Varenummer: 01wb0040
Mængderabat
  • Ved køb af 56 pk 58,50 DKK

Miljøvenlige og smarte kasser til forsendelse af produkter.

Denne webbox er en innovativ kasse, idet den besidder smarte funktioner som fleksibel højde der kan justeres til 2 niveauer og samtidig har den en automatisk bund. En automatisk bund i en kasse betyder, at kasser leveres plano, altså fladt, så den fylder meget lidt på lageret – og når den så skal foldes ud, så foldes bunden af kassen helt automatisk. Det gør kassen nemt og hurtig, at håndtere til det travle lager. Webbox 40 skal derfor kun lukkes med tape i toppen af kassen.

Den justerbare højde fungerer via store skrå snit i æskens sider, så æsken let kan foldes med en højde på 7 cm eller 12 cm.

Webbox er et miljøvenligt alternativ til standard foldekassen, som lukkes med pakketape hele vejen rundt. Med den justerbare højde kan du nemlig tilpasse emballage til netop dine produkter, så du kan mindske brugen af kassefyld samt at kassen fylder mindre under transport til din kunde, og dermed mindsker unødig CO2 udledning.

Webemballagens fleksibilitet i størrelsen betyder samtidig, at du ikke behøver at have så mange forskellige pakkeprodukter på dit lager.

Webboxene er danskproducerede, og er fremstillet af FSC®-certificeret pap i god kvalitet.

FSC mærket er din sikkerhed for, at produktet er fremstillet af træ fra kontrolleret og bæredygtig skovbrug, hvor der er taget hensyn til dyre- og planteliv. 

Bunden af kasserne er trykt med mærket FSC MIX, som betyder at kasserne består af minimum 70 % genbrugspap, og det resterende pap kommer fra nyt træ fra FSC controlled wood.

 

Indvendigt format 344 x 244 x 52/102 mm

Udvendigt format 350 x 250 x 70/120

15 stk. pr. pakke

Vægt 187 gram pr. stk.

 

Fremstillet af FSC-certificeret papir på dansk fabrik.

GLS Pakkeshop str. S

PostNord Volumenberegning 2,7 kilo

Kan bruges til både DAO Home & DAO pakkeshop

15 stk. pr. pakke

Se også

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms