Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

Sikkerhedspose | Debasafe

Pris pr. pakke
600,00 DKK
Varenummer: 03ds402v0000119

Pose som bruges til opbevaring af værdier, f.eks. som pengepose ved optælling af kasse, kurerpose, til opbevaring af værdier på festivaler og sygehuse m.m.

Posen lukkes med Debasafe sikkerheds tape som viser hvis der har været forsøg på åbning. Tapen har permanent lim og kan ikke åbnes uden at klippe posen op. Sikkerhedstapen skifter farve, hvis den er forsøgt åbnet med kulde, varme eller opløsningsmidler.

Pengeposen har miniskrift i kanten, så man kan se, hvis der er forsøgt åbning i svejsningen.

Posens øverste del består af en kvittering som nemt kan hives af. Kvitteringen er nummereret med samme nummer og stregkode som på posen. Numrene er fortløbende så der er aldrig er to poser med samme nummer. 

På kvitteringen er plads til at skrive dato go underskrift. I skrivefeltet på posen er plads til at skrive fra, til, dato, beløb, underskrift og firmastempel.

Poserne er produceret på carbon neutral fabrik af slidstærk LDPE coex plastfilm og poserne er Blauer Engel miljømærkede.

Format 195 x 265 mm

Kvitteringsdelen øverst måler 30 mm i forlængelse af posen..

500 stk. pr. pakke

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.