Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Stretchpapir | Hvid / Brun

Pris pr. pakke
368,75 DKK 295,00 DKK
Varenummer: 05gw0000
Mængderabat
  • Ved køb af 10 pk 250,00 DKK

Bæredygtigt alternativ til bobleplast din emballage under forsendelsen. Papiret giver pakken et lækkert udtryk og beskytter varerne under transporten. Få en eksklusive indpakning, som bliver bemærket!

Geami Wrappak Exbox Mini fra Ranpak består af to lag papir. Inderst er et hvidt mellemlægspapir som beskytter mod ridser. Yderst er et lag brunt stretch kraftpapir med udskårne slidser. Slidserne gør det beskyttende papir fleksibelt, så du kan pakke det omkring varen uden brug af tape.

Dispenserboksen passer perfekt til pakkebordet i din webshop og er super nem at anvende. Beskyttelses indpakning er essentiel i enhver e-commerce butik og med Geami Wrappak får dine kunder en fantastisk unboxing oplevelse.

Ved at vælge Geami Wrappak formindskes det miljømæssige fodspor, i forhold til hvis du vælger bobleplast. Papir er en naturlig, genanvendelig og fornybar ressource – Og papiret i denne dispenser er oven i købet FSC-certificeret, i den kategori som hedder FSC-mix. Det vil sige, at beskyttelsespapiret har et højt indhold af genbrugspapir og at det kommer fra kontrolleret skovbrug.

Kvalitet:
Det brune kraftpapir er 80 gram og fylder ca. 30,5 cm x 80-135 meter (alt efter hvor meget det strækkes).
Det hvide silkepapir er 22 gram og fylder ca. 30,5 cm x 135 meter.
Hver dispenserboks vejer ca. 5 kilo.

Se også

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms