Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Gavepose | XS | Ethical Pack

Pris pr. pakke
100,00 DKK 80,00 DKK
Varenummer: 01gpn1216GB
Mængderabat
  • Ved køb af 10 pk 70,00 DKK

Miljøvenlige flade poser af papir med Ethical Pack mærket. 

De flade gaveposer af 100 % genbrugspapir er biologisk nedbrydelige, og så er poserne trykt med vandbaseret tryk. På den ene side er trykt mærket Ethical Pack : Earth friendly packaging. Der er tilmed trykt en linje med miljøvenlig fakta tekst nederst på posen. 

Poserne er produceret lokalt i Danmark, dermed kan du vide dig sikker på, at posen er fremstillet under ordentlige forhold med respekt for mennesker og dyr, og at posen, grundet lokal produktion har været under kort transport, og dermed har afsat minimalt CO2 fodaftryk.

Ethical Pack mærket er et bæredygtigt emballage mærke, som du finder på en række emballage artikler i Jakodan’s webshop. Ethical Pack er miljøvenlig emballage, som er fremstillet af bæredygtige materialer med grønne budskaber. Produkterne er fra europæisk produktion og fra ansvarlige leverandører, som Jakodan har anvendt over en lang årrække.

På Ethical Pack produkterne finder du synligt, de grønne budskaber om at produktet er fremstillet lokalt af genbrugspapir osv. Så du kan synliggøre overfor din kunde, at du anvender miljørigtig emballage.

   

100 % Genbrugspapir

Biologisk nedbrydelig 

Lokalt produceret 

Vandbaseret tryk

70 grams papir

Bredde 12.0 cm
Højde 16.5 cm

100 stk. pr. pakke

Se også

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms