Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK

0

Postæske 10 Støvet grøn

Pris pr. pakke
40,00 DKK
Varenummer: 01pæ10grøn
Mængderabat
  • Ved køb af 70 pk 35,00 DKK
  • Ved køb af 120 pk 30,00 DKK

Små kulørte postæsker i fin lys pastel grøn farve. Miniæskerne er ideelle til forsendelse af små eksklusive artikler – kasserne vil være gode til forretningen med målgruppen - det feminine segment.

De små charmerende æsker er yderst anvendelige til forsendelse af produkter i mindre størrelser, som accessories, smykker, postkort og skrøbelige artikler. Mini-postæskerne er også gode til indpakning af eksempelvis gavekort.

Postæskerne er lavet af kraftigt papir i god kvalitet. Postæskerne er fremstillet på dansk fabrik af FSC-certificeret papir. Æskerne er hvide på indersiden og med en lækker pistageagtig lys pastel grøn farve på ydersiden af postæsken.

Papkasserne foldes hurtigt og nemt, og kassens firkantede faste form gør det yderst nemt, at pakke kassen ind i gavepapir og med fint gavebånd, så den får et stilfuldt og minimalistisk udseende. Æskens smukke lyse grønne farver signalerer nutidig, nordisk og luksuriøs stil – perfekt signalement til den moderne forretning eller webshop.  

 

Indvendigt format 170 x 105 x 30 mm

Udvendigt format 185 x 115 x 32 mm

25 stk. pr. pakke

Vægt 33,2 gram pr. stk.

 

Fremstillet af FSC-certificeret papir på dansk fabrik.

GLS: Går som XS pakke i pakkeshop

Postdanmark: Volumenvægt ca. 0,3 kilo

25 stk. pr. pakke

Se også

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.