2-8-2022
XMAS 22 | Under the mistletoe
UNDER THE MISTLETOE er indpakning i den traditionelle juleduo rød og mørkegrøn, og den helt store 2022 trend - olivengrønne nuancer. Både Dyrup og Pejgruppen pegede på en lys støvet olivengrøn som årets farve 2022.
XMAS 22 | Under the mistletoe

Nuancer af grøn
Grøn er en af de helt store 2022 trendfarver. Fra optimistisk græsgrøn til oliven- og mintgrøn. Blandt vores UNDER THE MISTLETOE julepapir, finder du flere grønne nuancer. Fra klassisk grangrøn, der sammen med mørkerød er en klassisk juleduo, til skinnede smaragdgrøn og lys olivengrøn. Den lyse støvede olivengrønne farve på vores "Marie" gavepapir ligger tæt op ad den farve, som både Dyrup og Pejgruppen pegede på som årets farve 2022. De beskriver farven som en rolig, men alsidig farve, som kan binde et roligt udtryk med naturlige farver sammen, blandes med sarte pasteller eller bruges som roligt lærred for vildere farvestrejf. Vil du have en moderne men julet indpakning, kan du bruge Marie gavepapiret med rødt silkebånd, men du kan også bruge tone-i-tone gavebånd eller gavebånd i pangfarver til. Køber du flere slags gavebånd, kan du variere din gaveindpakning og bruge gavepapiret hele året. 

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Julens klassiske go-to
Vores klassiske go-to julepapir, er det dobbeltsidede FSC genbrugpspapir i støvet mørkegrøn og mørkerød, som er produceret på en dansk fabrik. Det er julepapir, som aldrig går af mode. Det kan bruges år efter år og looket kan varieres med forskelligt gavebånd og statement stickers.