2-8-2022
XMAS 22 | Through the snow
Et landskab dækket af sne og en helt blå himmel. Det er vinter, når det er smukkest. Det er lige netop dét billede, der dukker op på nethinden, når vi kigger på disse smukke gavepapirer. Vi kan næsten mærke vinterkulden komme.
XMAS 22 | Through the snow

The power of contrasts
- Navyblåt gavepapir med fjer i antikguld.
- Blågrønt gavepapir med blade i kobber.
- Støvblåt gavepir med kogler i kobber.

Der er noget særligt over de blå nuancer i kombination med antikguld og kobber. De gyldne varme farver skaber en fin kontrast til de kølige blå. Er du mere til det ensfarvede blå gavepapir, kan du opnå samme effekt ved at bruge kobber gavebånd på. Årsagen til at denne farvesammensætning 'kan noget', er, fordi farverne blå og kobber/orange er placeret over for hinanden i den klassiske farvecirkel. De er således dét, som man i fagsprog kalder komplementærfarver. Brugen af komplementærfarver kan skabe både harmoni og spænding. Det, der er afgørende for udtrykket, er farvernes lysstyrke. Se bare på forskellen på lys- og mørk blå i samspil med kobber. 

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Ekstravagant indpakning - hele året
"Magnolia blue" er ekstravagant gaveindpakning. Det er lavet af vores mest eksklusive papirstype "Holmen Yellow Finest", der har en glat overflade og er kraftigt som tapet. Det egner sig bedst til de bløde pakker. Køber du gavebånd i forskellige farver til, så har du et elegant gavepapir, som kan bruges hele året. I julen bruger vi det med tone-i-tone og kontrastfarver. 


Ekstravagant indpakning - hele året