08:39 29-7-2022
XMAS 22 | Down the chimney
Elsker du at forny din gaveindpakning eller har din virksomhed en signatur indpakning? I DOWN THE CHIMNEY kategorien finder du både klassisk gavepapir, der aldrig går af mode og gavepapir i modeindustriens helt store it-farve - Grøn.
Jakodan

Sort er safe

Sort er safe og går til alt. Sort gavepapir er det oplagte valg, hvis du ønsker en signatur helårsindpakning eller signatur juleindpakning, som aldrig går af mode. Gaveindpakning i det kraftige glatte sorte gavepapir med lakoverflade og det lidt tyndere matte sorte gavepapir kan gøres både rå eller elegant. Det er tilbehøret, der gør hele forskellen. Hvis du ønsker et elegant og luksuriøst look, kan du f.eks. vælge skinnede snoet satin eller silkebånd eller en færdigbundet silkesløjfe. Ønsker du et råt retro loo kan du f.eks. bruge hampegarn, manillamærker eller vores retro genbrugsklistermærker med juletryk. 

TILBEHØR

Årets farve
Årets farve er grøn både i direkte og overført betydning. Danskerne bliver mere og mere optagede af bæredygtighed og ønsker at virksomheder aktivt skal vise, at de kæmper klodens sag. Hos Jakodan tænker vi miljø ind i alt, hvad vi gør, og netop derfor er alt vores gavepapir bæredygtigt. Samtidig er farven grøn noget af det vi har set mest af i tøjbutikkerne i år. Særligt græsgrøn. Vil du med din gaveindpakning matche trenden, så vælg vores citrusfarvede "Alberte" gavepapir med græsgrønne prikker eller vores græsgrønne gavepapir med gule bregner.