17-6-2022

AW22 | By the fire

Sand, beige, sennep, toner af mat brun og grøn. BY THE FIRE er smukt indpakningspapir i nedtonede farver, der minder os om efterår og hyggestunder foran pejsen.
AW22 | By the fire

I al sin enkelthed
De smukke efterårsfarver fås som brede striber, ensfarvet rustikt genbrugspapir og elegante print af planter. Gavepapiret med brede striber er eksklusivt Holmen Yellow papir og kommer i flotte farvekombinationer af mos/creme og brun/rust. Gavepapiret er danskproduceret og FSC-certificeret. Det samme er det rustikke genbrugspapir i naturfarve og tosidet naturfarve/lys gul. Nogle vil kalde det ensfarvede genbrugspapir kedeligt. Andre elsker fraværet af farvestimuli og "back to nature" udtrykket. Én ting er sikkert - det har en stærk bæredygtig signalværdi og er kommet for at blive. 

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Print af planter
Fra én type genbrugspapir til en anden. Det stilfulde italienskproducerede gavepapir med karrygule bregner og sorte monstera på flotte lyse baggrunde er 100 % PCR genbrugspapir. PCR står for Post Consumer Recycling og betyder, at der er tale om genanvendt papir indsamlet fra private husstande. Er du til glam, kan du vælge det populære "Leaves" gavepapir med de fineste blade i antikguld på en smaragdgrøn bund eller kobberbrune blade på en cremefarvet bund.

Råt eller elegant?
Skal looket været råt eller elegant? Pynten "will do the talking". Skab et elegant og eksklusivt look med lyse, brune eller kobberfarvede gavebånd af silke eller sildebensvævet bomuld. Brug sejlgarn, snoet satin eller papirbånd, hvis du ønsker et mere råt look.