09:58 9-11-2021
SS22 | Sea Breeze
Blåt er godt for øjet og det støvede blå gavepapir giver et retrospektivt indslag af nordisk vintage. De blå nuancer giver en følelse af frihed og den smukke optimistiske gule, i kombination med sandfarvet, virker opløftende.
Jakodan
Bomuldsbånd med sildeben & blomstret Magnolia-print

Tætvævet bomuldsbånd er blødt og tykt, og man kan virkeligt føle kvaliteten, når modtageren får sin gave og binder sløjfen op. Det smukke Magnolia blomsterprint er trykt i en sart blå nuance og bagsiden er en ensfarvet støvet blå som himlen. Sæt de to varianter sammen og tilføj gerne en etiket af genbrugspapir med et fint statement. Hvad enten dit budskab skal være ’packed with love’, ’you are pretty awesome’ eller ’thank you for supporting a small business’ så er vi sikre på, at den lille ekstra besked til kunden, vil vække lykke.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Skab et varigt udtryk og tag de gode farvevalg!
Når du tænker branding i din butik er det vigtigt, at du ikke kun følger modens tendenser. Du skal vælge et gavepapir som du kan lide – Dine kunder vil kunne mærke din passion for din butik, i indpakningen. Lad dit grundlæggende farvevalg gå igen fra sæson til sæson, så du blot udskifter små detaljer løbende – Et andet slags gavebånd, en ny sticker eller gavepapir i anden farve, men samme stil. Det er dit brand og din butik! I ’See Breeze’ kategorien finder du standarddesigns som ensfarvet støvet blåt papir og rustiks genbrugspapir uden print. Styles som holder sæson for sæson, og som kan anvendes hele året.
Jakodan

Shop relaterede produkter