09:53 9-11-2021
SS22 | Oopsy Daisy
Legende, udtryksfulde pastelfarver er overalt og de smukke nuancer af lys blå, syren, rosa og støvetgrøn er utroligt insta-venlige og let fordøjelige for dine kunder. Lyse pastelfarver bliver man i godt humør af og farvekombinationerne er uendelige. Sæt fantasien i gang og ’please’ din indre stylist med ’Oopsy Daisy’ stilen.
Jakodan

Blomstrende forår & bæredygtigt gavepapir

Hos Jakodan lægger vi vægt på at indpakningen skal være bæredygtig og i tråd med vores CSR-strategi. Alle vores ensfarvede indpakningspapirer er derfor dansk producerede af 100 % genanvendt, FSC-certificeret papir. Du kan vælge imellem gavepapir med tryk på den ene side, som det smukke cremefarvede papir – Eller gavepapir med tryk på begge sider to douchede nuancer, som rosa/støvetgrøn eller støvetblå/grøn. Vælger du vendbart gavepapir med tryk på begge sider, kan du sætte et gavebånd til som matcher indersiden af papiret og opnå en smuk helhed.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Forførende non-colors & farverige dutter
Drømmeagtige pasteller og afdæmpede nuancer er raffinerede og giver en kunstnerisk finish. Du kan skabe stemninger ved at bruge ferskenfarvet bånd på blå bund eller rosa gavebånd med en tørret blomst på støvgrønt papir. Vores runde etiketter fås i et væld af farver og en lille ’dut’ på pakken kan skabe et frirum til fantasien. Farvepaletten rummer et udtryk af designtraditioner som æstetikeren vil værdsætte.
Jakodan

Shop relaterede produkter