09:43 9-11-2021
SS22 | Hola Chica
Rene grafiske linjer og klassiske snit er udtryksfulde og siger noget, om dig som butiksindehaver! Stilfuldt design i grå, sort og beige er enkelt og elegant og dem går man ikke galt i byen med. Læs mere her og find ud af om du er til klassiske nålestriber, blankt lakpapir eller genbrugspapir med print.
Jakodan

’Den lille sorte’

Udtrykket ’den lille sorte’ stammer fra modebranchen og antyder, at man altid har en lille, sort klassisk kjole i sit garderobeskab, som passer til alle anledninger. Det samme gør sig gældende for vores genbrugspapir med klassiske, sorte nålestriber. Det er det design i vores sortiment, som har overlevet længst tid – og det er bestemt ikke uden grund. Dine kunder kan lide genkendelighed og stribet gavepapir kan anvendes hele året – og du kan blot nøjes med at udskifte tilbehøret alt efter sæson. Sæt en sort, firkantet ’statement’ sticker på eller en rund etiket med teksten ’packed with love’ og kombiner gerne med utraditionelt gavebånd, som silkebånd med ekstra bredde eller vokset snor.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan

’Monstera’ – Det friske italienske pust

Et af årets smukke nyheder er det italienske gavepapir fra Milano med den fantastiske, karrygule bagside. Gavepapiret er fremstillet af genanvendte papirsfibre og den nedtonede, beigefarvede forside med det sorte print er lige tilpas til dig, som ikke har lyst til friske farver, men gerne vil have lidt nyt i butikken.

Shop relaterede produkter

TIP!
Du kan opnå et råt og uforfinet udtryk ved blot at binde en knude på dit ribbede silkebånd og klippe endestykkerne af helt kort, fremfor at binde en stor sløjfe. Du kan også bruge en tynd, sort vokset snor og lade det smukke gavepapir tale for sig selv.
Jakodan