09:38 9-11-2021
SS22 | Garden of Edith
Naturens skønne farver er let genkendelig i denne trend, som byder på eksklusive designs på genanvendt papir, smukke detaljer og støvede nuancer af oliven, creme, mørkegrøn og beige. Du kan tilsætte et pift af kobber eller metalliske etiketter og opnå et afbalanceret og naturligt, men elegant look.
Jakodan

Optimal udnyttelse af naturens ressourcer

Det naturlige udtryk afspejles i materialevalget ved disse skønne indpakningspapirer. Det ensfarvede cremefarvede gavepapir er trykt i en flot vandbaseret mat farve, som klæder den rustikke, rå bagside. Gavepapiret er fremstillet i Danmark og er både FSC-certificeret og af 100 % genbrugspapir. Det grønne bregne-gavepapir er italiensk og lige ledes lavet af genbrugspapir. Den fine karrygule bagside går igen på forsiden, hvor de smukke nister fra genbrugspapiret kan ses i bladene. Brug naturfarvet ribbet silkebånd af genanvendte plastflasker eller rustikt hampegarn som afslutning og du har den perfekte helårsgaveindpakning til din butik.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Accessories // Do’s and dont’s
Krøllede og splittede plastbånd er et ’no-go’, hvis du vil have en indpakningsstil, som afspejler naturens ro. Vælg gerne jutegarn og hampegarn for at tilsætte et rustikt udtryk – Eller skab dybde og kontrast i din indpakning med glatte silkebånd. Vi har et stort udvalg af klistermærker på lager og de fås både i ensfarvede, matte farver, metalliske og med cool tekster, så du kan sende din pakke videre med et positivt budskab.
Jakodan

Shop relaterede produkter