09:32 9-11-2021
SS22 | Bollywood
Ekstravagant bohemelook med shiny silkebånd, guld print og fine små detaljer! Lad dig forføre af lilla toner tilsat støvede grønne og petroleumsblå nuancet med et strejf af mørkbrun. Østens mystik er temaet for vores ’Bollywood’-stil og det er en god mulighed for dig, der gerne vil upgradere din indpakning.
Jakodan
Shiny guld & skønne print

Dit valg af gavepapir har stor betydning for din branding og indpakningsstilen skal matche stilen i dine produkter i butikken. Her får du en overflod af fine print i et stort udvalg, som du kun finder hos Jakodan. Vælg lilla gavepapir med fine violette stjerner, petroleumsfarvet ’Peacock’ gavepapir med guld blade eller det smukke ’Olea’ og ’Burgundy’ print med fine guld prikker. Bruger du silkepapir kan du med fordel matche papiret med støvet olivengrøn og burgundy – Eller vælg en stærk farve som Royalblue eller et silkepapir med leopard print for at skabe kontrast.
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan

Silkebånd giver pakken kant

En klassisk, enkel sløjfe er smuk og kan anvendes på alle gaver. Hvis du trænger til en ny stil kan du vikle silkebåndet et par gange om gaven og slutte af med en knude. Den største effekt opnås, hvis gavepapiret er mat, så det glatte, skinnende silkebånd fremstår ekstra shiny imod den rå overflade.
Du kan også tage flere silkebånd og flette, som vist på foto. Effekten er stor og den bombastiske stilart vil bringe lykke hos modtager.

Shop relaterede produkter