08:44 9-11-2021
SS22 | Beach Theme
Karrygult ’strawpaper’, gavepapir med plante print tilsat friske pink og magenta nuancer. Årets strandtema er lige til at blive i godt humør af! Find stråhatten og den blomstrede sommerkjole frem, og lad dig inspirere af de smukke orange gavebånd, mintfarvet silkepapir og rosa stickers.
Jakodan

Gavepapir fra Milano // Eksklusivt indpakningspapir

Som et frisk pust fra de varme himmelstrøg har vi taget italiensk gavepapir i sortiment. Vi er faldet pladask for det fine 100 % PCR-genbrugs gavepapir med den smukke, varme karrygule farve. Gavepapiret er fremstillet af genanvendt papir som er indsamlet hos private forbrugere – Og den fine gule bagside har flotte små nister og et eksklusivt udtryk. Vi knus-elsker det flotte rosa ’Monstera’ papir med de store pink blade. Den rosa nuancer er smukke mod den gule bagside, og du kan tilsætte gavebånd af alle typer i den farve du ønsker.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan

Pink er sæsonens favorit

Vi er ikke trætte af rosa endnu, men denne sæson må vi gerne sætte lidt ekstra fut i den populære farve. Pink ribbet gavebånd og gammelrosa jutegarn kan med fordel sætte et farvesplash på din pakke. Sæt flueben ved den fuldendte ’Beach’-gave ved at kombinere med pink prikker, stråhat-gult papir eller det farverige grønne plantemotiv.

Shop relaterede produkter

’Beach theme’ = ’fun theme’
Tænk festlige parasoller, pinacolada og poolparty når du pakker dine sommergaver ind. Brug gerne et friskt, farverigt bredt gavebånd, hvis dit gavepapir har en støvet lys nuance.. Og tilføj et klistermærke i metallisk farve eller med et funky statement – Også selv om du ikke umiddelbart tænker, at farverne matcher perfekt. Det perfekte strandlook skal indbyde til leg og kreativitet.
Jakodan