13:05 22-2-2019
KUNDECASE: Spirekassen
Spirekassen er en statskontrolleret økologisk virksomhed fra 2017 som sælger frø og tilbehør til dyrkning af planter. Indehaver Christine Wiemann har skrevet en række bøger om plantedyrkning og haven som livsstil. Christines mål med opstart af Spirekassen var ikke blot at sælge frø, men også at formidle hendes faglige viden fra hendes uddannelse som væksthusgartner og jordbrugsteknolog. Spirekassen har i dag 3 faste medarbejdere samt en række sæsonarbejdere.
Jakodan

Sortimentet i Spirekassen omfatter blandt andet produkter og undervisningsmaterialer til børn samt en række af plantefrø som er til gavn for insekter og bier.


Spirekassen tænker ud af boksen

Hos Jakodan er vi særligt imponerede over at se, hvordan Spirekassen formår at bruge en række standard emballageprodukter på en ny og kreativ facon. Farvede postæsker med sejlgarn og manillamærker bruges til temakasser, hvor æskens farve matcher indholdet og er med til at give modtageren et lækkert helhedsindtryk af varen – Her får Unboxing en ny betydning. Temakassen ”den blomstrende altan” leveres i fine rosa æsker som matcher den rosa farve man kan forvente at få, når de nye frø er vokset op og blevet til fine rosa blomster. Jakodans små brune minikuverter er blevet til fine frøposer, som Spirekassen gør personlige med sine egne logoetiketter.

”Jeg anbefaler andre Start Ups at bruge Jakodan” – Christine Wiemann


”Jeg stødte første gang på Jakodan, da jeg gik på Niels Brock i forbindelse med mit afsluttende speciale om afsætning. Derfor var det nærliggende at bruge jer, da jeg blev iværksætter med egen webshop. Her var valget af og Jakodan helt rigtigt. Da Jakodan netop sælger mindre portioner, som en Start up virksomhed netop kan have behov for, inden man bliver større. Yderligere har Jakodan miljørigtige produkter i deres sortiment, noget jeg ligger stor vægt på, og vores kunder virkelig påskynder” udtaler Christine Wiemann.

”Et andet helt unikt tiltag hos Jakodan er gratis vareprøver, hvilket gør det nemt for Spirekassen at indtænke nye, kreative tilgange til vores produkter. Spirekassens mål er, at vores produkter skal give kunden en helhedsoplevelse fra det øjeblik, de har deres bestilte pakke i hånden. Så kan jeg regne med Jakodan. Der er nærmest dag til dag levering, og det slår aldrig fejl. Hvis jeg ringer Jakodan op, får jeg altid en virkelig god service i telefonen. Alt i alt gør det, at Spirekassen vil forsætte med at bruge Jakodan i mange år fremover og har i øvrigt anbefalet andre Start Ups til at gøre det samme”.Christine Wiemann, Indehaver af Spirekassen.nu

Spirekassens emballage er blandt andet ...