Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Sådan håndterer vi Corona

03-12-2020 09:35

Jakodan tager forbehold for Corona Covid-19

Hos Jakodan A/S har vi ikke nogen ansatte som er i karantæne, eller som er i særlig risiko for smittefare for Corona virusen.

Vi har dog valgt at følge erhvervsrådets anbefalinger, samt at støtte op om regeringens initiativer og har derfor valgt, at sende 80 % af vores medarbejdere hjem de næste 14 dage for, at nedbringe risikoen for spredning af virussen.

 

Kan jeg stadig shoppe på jakodan.dk?

Ja! Hos Jakodan har vi valgt, ikke at lukke virksomheden ned i denne periode (Uge 12 og 13), men vi tager en række klare forholdsregler for at beskytte vores kunder, medarbejdere, leverandører, fragtfolk og samarbejdspartnere.

 

Vi fortsætter vores høje fokus på god service og at levere ordre til tiden, så du ikke bliver berørt som kunde. Vi bestræber os på og forventer, at kunne følge med til, at levere alle ordrer til tiden. Vi prioriterer som det højeste, at få ordrer afsted som vi plejer – og sætter ordrer først!

 

OBS! Vigtig information omkring afhentning af varer 

Den vigtigste foranstaltning, som vi praktiserer hos Jakodan har til formål, at beskytte dig som kunde. Derfor har vi midlertidigt lukket muligheden for at afhente varer på vores adresse, samt at besøge vores showroom. Du er selvfølgelig stadig velkommen til, at bestille gratis vareprøver, så du kan se, føle, mærke og afprøve produkterne inden du køber varer hjem.

 

Du har igen mulighed for at afhente pakker og besøge vores showroom, når regeringen ændrer deres anbefalinger for sikkerhedsforanstaltninger i forhold til Covid-19.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms