05:27 1-10-2018
Paprør til plakater
Paprør er den essentielle emballage, når det kommer til plakatshops. Paprør fås i sorte, hvide og brune, og både som runde, trekantede og firkantede plakatrør i en lang række størrelser. Har du behov for special mål, ekstra tyk kvalitet eller en unik farve, så kan det også lade sig gøre.
Jakodan

Er de stærke nok til at sende plakater?


Mange spørger om paprør fra Jakodan er stærke nok til at sende plakater i. Svaret er selvfølgelig et stort JA!

De runde paprør er ideelle til forsendelse af et par enkelte plakater, med en diameter ned til 5 cm. Skal du derimod sende mange plakater, så er de firkantede paprør store og rummelige med en bredde på 10,5 cm. og har derfor plads til mange plakater eller plakater som er meget kraftige i tykkelsen.


Hvilke plakatrør skal jeg vælge?


Til den prisfokuserede postershop, så er den billigste emballageløsning runde paprør, idet de er billigere at købe ind sammenlignet med trekantede og firkantede paprør. Kigger man dog på fragtomkostningerne, så er de runde paprør ofte dyrere i fragt, fordi postvæsnet kan håndtere firkantede og trekantede paprør mere effektivt.

Vælg derfor de

TIP: Rul med plakaten med silkepapir og en elastik, for at beskytte plakaten i paprøret.
Jakodan
De firkantede paprør, Quattropac, er gode til at sende flere plakater og plakater trykt på tykt papir. De firkantede paprør er dog for store til at sende en enkelt plakat ad gangen. De har en selvklæbende lukning så de er nemme at pakke plakater i. Tilmed leveres de firkantede paprør i flad format, så de ikke fylder meget på lageret.

Et udpluk af vores paprør