13:04 21-1-2020
Pakkemål DAO 2020
DAO har fået nye pakkemål pr. 1. januar 2020 og det betyder, at du nu kan sende større pakker end tidligere. Hos Jakodan har vi mange kasser og andre emballager som passer godt til forsendelse med DAO. Her giver vi en forklaring på, hvilke størrelser emballage du kan sende med DAO, hvordan du beregner størrelsen samt links til forskellig emballage som passer til forsendelse med DAO.
Jakodan

Sådan sender du en DAO pakke fra 2020


DAO’s nye pakkemål

DAO tilbyder 2 muligheder for forsendelse. Du kan vælge at bruge DAO Home, som er pakker med omdeling, dvs. at pakken køres ud med forsendelsen til kundens private adresse. Du kan også vælge at bruge DAO Shop, hvilket betyder, at din kunde skal afhente pakken i en pakkeshop.


Maksimale mål til DAO pakker

Home | Maks. 40 cm lang | Længde omkreds maks. 120 cm

Shop | Maks. 60 cm lang | Længde omkreds maks. 200 cm


Sådan beregner du om emballagen passer, til DAO’s nye pakke størrelser

Emballagens længde betyder pakkens længste side. Omkredsen vil sige, hvor meget emballagen måler hele vejen rundt om, på de korteste sider.


Eksempel:

Hvis din papkasse måler 30 x 20 x 10 cm, så skal du regne således: 30 (20 10 20 10) = 90 cm.

Da kassen er 30 cm på den længste side (dvs. den er mindre end 40 cm) og da længde plus omkreds er mindre end 120 cm, vil en kasse i denne størrelse kunne bruges til at sende som DAO Home pakke.

FIND EN KASSE, DER PASSER TIL DIN PAKKE

Find en kasse som passer til DAO’s nye pakkemål
Klik på ”emballage” i menuen til venstre, og herefter på under menupunktet ”Papkasser (se alle)”. Så får du vist alle de papkasser, vi har på lager hos Jakodan. Fra pc kan du sortere dig frem til emballage der passer til Dao's mål. Find dette filter til sortering nederst på shoppen til venstre. 

Vælg mellem ”DAO omdeling” eller ”DAO pakkeshop” under rubrikken DAO, alt efter om du ønsker at finde emballage som passer til omdeling der sendes direkte til hjemmet eller firmaet - eller emballage til pakkeshop.

 
Emballage til DAO’s maks. mål
Når du vælger emballage til at sende pakker med DAO, behøver det ikke at være papkasser – Det kan også være fragtposer. Det vigtige er blot, at de overholder målene.

Alle Jakodans postæsker kan sendes som pakker med DAO, både de sorte, brune og farvede postæsker, dog kan postæske str. 80 kun sendes til shop levering. Du kan finde alle postæsker her.

Hvis du er på udkig efter almindelige papkasser til fornuftig pris, så kan du se vores udvalg her.

Skal du sende tøj, kan du med fordel vælge en pose som emballage – Se udvalget af postordreposer her.