Kundeservice ring til os på 75 54 14 37

Total 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
Fragt: 49,00 DKK 61,25 DKK

0

Learning by doing: Børn leder børn

10-04-2017 06:46

Learning by doing: Børn leder børn

De grønne pigespejdere er en moderne organisation bestående udelukkende af kvinder og piger.

Deres formål er at sikre et netværk af stærke piger/kvinder, udvikle deres personlige kompetencer og gøre dem i stand til at udnytte deres potentiale.

 

 

 

 

I efterårsferien afholder De grønne pigespejdere endnu et Ung leder kursus, og Jakodan.dk har for andet år sponsoreret poser til arrangementet. De unge piger får en goodiebag som f.eks. kan indeholde førstehjælpskit, sodukohæfter og hvad de ellers kan samle ind til dem.

 

De grønne pigespejdere er delt op i 4 niveauer;

På Ungleder 1 lærer pigerne de vigtigste spejderfærdigheder samt at fungere i en gruppe.
På Ungleder 2 lærer de at planlægge møder og ture, samt om korpsets opbygning.
På Ungleder 3 lærer de spejderfærdigheder samt lederkompetencer.
Og i Juniorstaben hjælper de Ungleder 1 og 2 og fortsætter deres uddannelse mod at blive voksen leder i korpset. Der bliver afholdt kurser for dem i efterårsferien – og det er til disse kurser Jakodan.dk har sponsoreret poser.

 

Alle voksne i De grønne pigespejdere er ulønnede og arbejder frivilligt med de unge piger. Staben består af ca. 60 voksne medlemmer og omkring 200 unge piger nyder godt.

 

De unge piger er mellem 13-17 år og uddannelsen som Ungleder er med til at styrke dem i deres voksne liv, også i forhold til deres fremtidige arbejdsliv.

 

Du kan læse mere om De grønne pigespejderes Ungleder kurser her; http://pigespejder.dk/ungleder/forside/hvad-er-ungleder/

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Velkommen til Jakodan.dk

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)

Privat Vis priser inkl. moms
Erhverv Vis priser ekskl.moms