3-9-2019

Online-Mode.dk

Online-Mode.dk er en dansk webshop, som handler med modetøj til kvinder. Virksomheden har rødder helt tilbage til 2006, hvor visionen om at levere nyt og anderledes tøj til piger i alle aldre opstod.
Online-Mode.dk
Online-mode har et stort udvalg af alt fra spændende modetøj, sko og accessories – samt et stort fokus på at yde god kundeservice.  

Som firma i modebranchen har Online-Mode.dk fulgt med tiden, og foretaget ændringer af konceptet i 2014 og løbende forandringer på webshoppen.

Hos Online-Mode.dk sidder et dedikeret team, som holder øje med tidens trends, så sortimentet er opdateret til dagens mode-billede. Der forhandles kendte danske brands og samtidigt købes der ind fra ind- og udland. I 2017 begyndte modefirmaet også at skabe designs til egen produktion.  

Online-Mode.dk har været kunde hos Jakodan i mange år – siden 2008. Her købte webshoppen standard emballage til online handel, som sorte postordreposer, boblekuverter og papkasser. Efter et par år med vækst, fik Online-Mode.dk mulighed for, at få lavet webemballage med logotryk.   
”Vi handler hos Jakodan, fordi der er et bredt udvalg af de emballager, vi bruger og kort leveringstid. Det er nemt og hurtigt at handle både via webshoppen, men også når vi bestiller varer over mailen. Jakodan svarer altid hurtigt tilbage, og yder oveni altid en god service.

Vi prioriterer det gode samarbejde. Vi har handlet med Jakodan siden vi startede op i 2008, og det vægter højt, at vi gennem så mange år altid har haft et godt samarbejde. Selvfølgelig er pris også en faktor, men loyalitet er ligeså vigtigt.”

Carina, Online-Mode.dk
Customised webemballage
I 2011 Online-Mode.dk fik Online-Mode.dk trykt postordreposer med logotryk i første version – sorte poser med pink tryk.

De første par år fik mode firmaet også deres eget tape med logotryk

I dag får Online-Mode.dk postposer med logotryk i særdeles moderigtig og eksklusiv look med støvet rosa og hvid logo. Den rosa farve er trykt med mat trykfarve, så det får et særligt eksklusivt look, der er populært i dag.

Webposerne er fremstillet af coex film, så de er særdeles stærke og holdbare under fragt. Poserne med coex film består af 3 lag plast, som ”krydser” hinanden, og gør posen holdbar. Det inderste lag plast er sort, så posen ikke er transparent.